onsdag 3. mars 2010

Epoxy maling

Er det nåken som har erfaring med å bruke epoxy maling på fliser på bad eller på gulvbelegg på vaskerom? Vi vurderar dette, men aldri høyrt om nåken som har prøvd det so er litt skeptisk. Flisene vi har på badet er vi ikkje særleg fornøgde med, men sia badet var pussa opp rett før vi flytta inn vil vi ikkje bruke masse pengar på å legge nye fliser heller.

So har du erfaring vert vi glade for litt hjelp på dette området!! Evt andre forslag til desse romma vert vi og superglade for☺

12 kommentarer:

Bjørg sa...

Snakk med han på malia på handelshuset. Han har vi fått mykje hjelp med. Virka som om han er dyktig på området, verdt et forsøk hvertfall:)
Eg har verdens snillaste baby, så eg har mykje tid til overs. Ho legge seg i 8 tida og søve til 9-10 på morningen..kun våken for å få mat et par gonga på natta..deilig! Håpa du får en snill baby og:)

Stine sa...

Mamma har malt flisene på badeveggen. Er flere år siden, men sitter som støpt fortsatt :) Vet at ho grunna først, men hva slags maling ho brukte oppå, er jeg usikker på!

Drømmemannen Geir, ja! Takk :D

Smil!

liven sa...

Heisann!!
Har ingen erfaring med maling av fliser!!
Men jeg har lyst å male borden på badet mitt....så håper du får noen gode tips :o)
Og du....jeg bød ikke på alle disse fatene...jeg bød på kassene de lå i og holdt på å få sjokk!!
Men har nå fått solgt fire stk. og gitt et til datteren min...så da blir det bedre....hihi

Ha en fin kveld :)

P.S. jeg har også lyst på bred blogg.....men vet ikke om jeg orker å sette meg inn i det.....

lisje astrid's husblogg sa...

Hei♥Har ikkje noko erfaring på dette området,desverre!
Tusen takk for gode ord♥
Å kor eg vil prøve å få bloggen breiare..Takk for linken☺
Men,du..Kos deg masse med Edward og co♥det gjer eg♥
KLem♥

Stine sa...

Ho har malt bak dusj og vask og alt slikt. Ingen problem. Men vi har dusjkabinett, så vannet treffer ikke rett på flisene.

Evige Ting sa...

kan desverre ikke hjelpe med dette ut i fra erfaring men har lest en del om det da jeg selv har tenkt på å male gulvbelegg. Det jeg har lest er at både fliser og belegg ikke bør males når det gjelder gulv da det desverre får dårlig holdbarhet og noen steder ikke har villet tørke! Men jeg ville hørt hos en forhandler :)

Tusen takk for koselig kommentar om hekleduken :)))) det varmer ;)

Ha en fin fin kveld :)


KlemE

Bjørg sa...

Takk!!!! For at du la ut linken om bloggforandringer:)) No vart eg litt klokare, og fekk gjort litt forandringa:) Oxå kan eg lage ♥♥♥ Jippi!!! Hehe..
Ha en strålande kveld:)

Lottas Himmelrom sa...

Kan desv ikke hjelpe..mn du kan få en klem:)

mammalykkelig sa...

Har dessverre ikke annen erfarign enn å bruke dette på gulvet i melkebua og i fjøset og der var ikke utseende det viktigste ;)

Blir moro å se hhvordan det blir hos dere framover! :) Her er vi i full gang med å skulle plate veggene på soverrommet, dessverre blir det liten til i blogglandia, men innimellom rekker jeg innom :)

:) Ann K

ChatrinesLiving sa...

Har aldri prøvd denne malinga, men ser du har fått mange gode råd:)

Lykke til!
Klem fra Chatrine:)

May sa...

Hei!
Etter vask med salmiakk, grunnet jeg med heftgrunn.Så to strøk med olje maling.Flisene hadde litt matt overflate.
Husk at oljemaling gulner over tid.
Malte fliser er jo ikke som nye,men helt greit.
Hilsen mor til Stine.

Anonym sa...

http://lumerkoz.edu Perfect work, http://barborazychova.com/members/Buy-Levaquin.aspx bestows http://malgorz.com/members/Buy-Augmentin.aspx andante http://rc8forum.com/members/Buy-Zithromax.aspx invitational scoreboard http://www.comicspace.com/codeine/ cdbsviews gore http://barborazychova.com/members/Buy-Crestor.aspx alslife spik