tirsdag 2. mars 2010

Bloggforandring og oppussingsprosjekt

Eg har endeleg turt å ta sjangsen på å forandre bloggutsjånaden til meir enn bere å skifte bakgrunn. Ved hjelp av denne oppskrifta her har eg fått meg breiare blogg og fått laga store bilder. Superglad☺ Det litt kjipe er jo at når ein har brei blogg får ein ikkje brukt alle dei fine bakgrunnane ein kan laste ned gratis på nettet, men ein kan jo ikkje få i både pose og sekk☺
Sia forma mi ikkje er på topp er det ikkje blitt tatt nokre nye bilder siste dagane, viser derfor eit bilde frå lille verandaen i fjor sommar. No er det snø snø og atter snø som ligg der, og jammen snøa det ikkje enno meir idag! Er det muleg!! Kor mykje snø fins det egentleg????!!!!
Gledar meg til å styre på i hagen når våren og sommaren kjem, skal få det so koseleg atte☺ Mange deilege utestunder med veslebabyen

Ellers går det S A K T E men sikkert framover med oppussing av 1 etasjen. Pappa og min kjære har malt trepanel veggane N E S T E N ferdig. Neste prosjekt er å male tregulvet på gjesterommet og lille gangen. Er  veldig spent på akkurat det. Deretter må vi vente pittelitt på at min kjære bror skal ha tida til å hjelpe oss med panelplatene i gangen, yttergangen, på vaskerommet og på prinsessa sitt rom. Skal også rive ein vegg på badet, legge panelplater der, male tregulvet i gangen og legge varmekablar og fliser i yttergangen. Trappa skal tettast, malast, leggast teppe i og det skal skiftast rekkverk og nytt gelender oppe i stova rundt trappa. Og til slutt male tak, legge panelplater og skifte gulv på hobbyrommet/kontoret. .....Og helst skal alt dette vere ferdig til veslebabyen kjem....er eg litt småstressa??? Jepp!!!
Her er gangen og trappa som skal pussast opp. Det blir nok bra til slutt☺☺ Men TTT i denne familien, spesielt når eg ikkje kan gjere nåke sjøl!
Snøa det hos deg og?? Eg skjøna ikkje kor all denne snøen kjem frå, det må no vel ta slutt snart!!!
Håpe alle har og får ein fin dag☺ Fruene ikveld☺☺
Avslutta med eit vinterbilde tatt frå stova i desember. Er like mykje snø no, men idag glimta sola med sitt fråvær!

10 kommentarer:

Christinas låvebutikk sa...

Hei! Formen er vel opp å ned i din situasjon! Har gått igjennom 3 ganger og det er nok;))
Blir spennende å følge med deg fremover!
Klem fra meg;0)

Heidi sa...

Fikk vårfølelse av headeren og verandabildet. Ja, nå vil vi ha vår!
Ønsker deg god bedring! Hvil deg masse, det trenger du nå.

Hege sa...

Ble helt nydelig:-)
Så flink du er!
- pass godt på deg selv:-)
Klem,Hege.

Frk:Twil sa...

Heihei! Så fint bilde fra verandaen. Vi har nok mye å glede oss til når snøen blir borte..
Må si dere har LITT å gjøre! Og tiden flyr fra en når man skal rekke det innen en frist! Men det er jo så gøy når det blir ferdig!!! Det er det jeg trøster meg med i alt oppussingskaos.. Det blir BRA- tilslutt*
Her har det faktisk vært SOL i to dager- nydelig med vårfornemmelser! ENERGI! Ha en super kveld, med fruene! KLem

Fru Luna sa...

Oj så mange planer dere har! TTT her også, men det er fordi det bare er jeg som orker å gjøre noe ;)
Der er et lite tvdillemma nå på tirsdagene. Kan ikke skjønne hvorfor NRK har endret sendedag fra torsdag til tirsdag... Tror det blir de som mister seere av det. True Blood blir bare sendt på NRK forresten.

HA en fin kveld!

Klem Linda

Shus sa...

Joda, her og snør da. Nok no. Men e ingenting vi kan gjera me da, så i måro får 5 åringen fri frå barnehagen og vi ska kosa oss på tur med pølser og kakao!! Håpe formen e betre! Klem frå Solveig

Ps! Viss du framleis lage sånne fyrstikkesker, så kjøpe eg gjerne 4 eller 6 stk hos deg!!

Bjørg sa...

OJ, dokke har mykje å gjere.
Kjenne igjen den panikkfølelsen der..då vi pussa opp før vi flytta inn i huset, syns eg terminen nærma seg raskare og raskare..førte jo til at eg ikkje vart lei av å vente..måtte rett og slett "knipe" igjen..
Men rart kor mykje en får gjort under tidspress ;-) det ordna seg nok:)

Morsomt å sjå bilde frå leiligheta di. Vi hadde jo same planløysinga. Lurt av dokke å tette igjen trappa..barnesikkert;-) og legge teppe. Vi måla vår kvit med golvmåling..den vart rett og slett farleg..datt faktisk ned den en gang (med ullsokka)

Ha en kjekke kveld!

Klem frå Bjørg

Bjørg sa...

Vi vaska den først med salmiakk, so gjekk vi lett over med sandpapir for å "rufse" opp overflata..så vaska vi den igjen..grunna og målte med golvmåling..var ein skikkeleg drittjobb. Men verdt det!:)

Fin ny layout forresten..vurdera å få min breiare og..får sjå :)

Klem

Bjørkely sa...

hei hei!
Gratulerer med "ny" blogg...
åå.. for et nydelig bilde fra verandaen.
Gleder meg til å se gangen ferdig :)

huset med det rare.. sa...

Fin header du har fått deg! Mulig jeg prøver meg på den nye bloggmuligheten, får se om jeg får det til! Ser veldig bra ut da!

Kjenner til stresset bak oppussing en selv ikke får deltatt i.. Føles nok som tida går ekstra sakte da en må nøye seg med å se på. Ser du ikke har så lenge igjen av svangerskapet!
Jeg skulle så gjerne ha malt med no høyglans eller no hjemme, men ikke særlig forenlig med graviditet!

Ha en fin dag!