søndag 17. januar 2010

Vintagebilder og wallstickers

Min kjære innstallerte skrivaren i går, og eg satte igang med å skrive ut vintagebilder. Skreiv dei ut på vanleg papir og limte dei på ei plate av stiv papp (du veit slike som er inni f.eks sengesett når du kjøper det). Desse har eg satt rundt omkring til pynt. Etterkvart skal eg prøve ut andre typar papir og andre måtar å bruke slike skjønne bilder. Tips tas imot med takk! F.eks veit du ka slags papir eg treng for å overføre bildet til lys?
Syns vertfall dette søte bildet gjorde seg i vitrineskapet mitt :)På Ebay har eg kjøpt wall stickers til prinsessa sitt rom. Ho fekk seg (endeleg) gardrobeskap tidlegare i veka og i går kveld limte eg på wall stickerane. Vart veldig søtt!! Og ho likte det og so då eg mammaen fornøgd :)
Ebay har masse forskjellige slike so der skal eg nok bestille meir. Har forresten ein wall sticker som skal opp i stova og, har bere ikkje fått limt den opp enno... ...til høgre ser du nattbordet eg kjøpte på bruktbutikken, planen er å male det kvitt og kanskje dekorere topp plata med noko jentete :) Prinsessa seier ho er begynt å bli lei av alt det kvite og vil ha litt fargar...so då må eg bruke dei triksa som kan for å rettferdiggjere at eg vil ha det kvitt :)

Søndag. helgeslutt. Eg ha fri til onsdag, men er jo alltids kjekkast når alle ha fri ilag. Men vekene går fort, snart helg igjen :)

Nyt søndagen folkens!!!

5 kommentarer:

-Mia- sa...

Stilig, de vintagebildene var flotte! Stilig header og, du er så god til å skifte den ofte du..! :-) Ha en fin søndag! Klem

Crinoline sa...

Så flotte bilder.Jeg kan dessverre ikke hjelpe deg med hva slags papir du skal bruke ved overføring til lys.

Vibeke / Mammas Hus sa...

Jeg er også på jakt etter wallstickers på ebay. Vil ha noe i gangen. ;)

Nå er jeg ferdig med å male for i dag. Sliten i høyrearmen kjenner jeg! Uansett om det er med pensel eller med spryøte så er nok ikke slik jobb noe for den skrøpelige kroppen min. :S Men det blir fint da! :)))))))

post sa...

Så flott det ble!! Skikkelig kreativt!

Ha en kreativ søndag videre!

Klem Johanna

Miss Mette sa...

Nydelige vintagebilder ♥ og kjempesøte wallstickers... Nydelig flott også lysekronen du viser i ditt forrige innlegg. Ønsker deg fortsatt en fin kveld. Klem fra Mette