mandag 18. januar 2010

Utfordring og bad

Maliva har komt med nok ei utfordring :o) Kjekt med slike utfordringa!!!
Denne gangen skulle vi vise fram såpedispensaren/såpeskåla vår. Flaks for meg at eg bytte ut såpa frå REMA med ein dispensar kl 24 i går kveld :D
Her er den vertfall: pynta med eit hjarte med englar på. Ligg også to søte såpe-englar ved sida av, adventssgåve frå min kjære. Bak på spegelen har eg satt eit vintagebilde som eg har skrive ut og limte på ei papp-plate.
Spegelen er også ny, kjøpt på JYSK før helga. Spegelen som var der før var lite fin,(sjøl om min kjære syns den var kjempefin og skjønte ikkje koffor eg skulle byte den ut...kan det ha noko med at han måtte hjelpe meg med å henge opp den nye?? :)) Eg syns vertfall det kom seg masse på badet no :)

Eg sender utfordringa frå Maliva vidare til alle som les dette :)

Tar samtidig med eit bilde av badet vårt, det lille eg føler for å vise fram vertfall. Badet var delvis oppussa då vi kjøpte leilegheita og vi har ikkje gjordt noko med det sjølv enno. Baderomsinnredninga trur eg er frå Ikea. På veggen er det veggplater som lignar på flis, heilt ok. Lyset ser veldig gult ut, har tenkt å skifte lampe etterkvart. Det er også ein vegg med dør mellom bad og wc, denne skal vekk for å få større bad. I dusjen er det dusjforheng, der lurer eg på å lage ein vegg av glassbyggerstein og dusjdør, eller å ha dusjveggar som kan skubbast inn for å utnytte plassen. På veggen over knaggrekka som du kan sjå i spegelen vil eg ha ei hylle med plass til korger. Vil ha eit romantisk og funksjonibelt bad :)
NIB har ei baderomsutfordring på gang, mitt bad kan ikkje måle seg med mange andre bad i blogglandia, men eg sender likevel dette innlegget inn dit :)

7 kommentarer:

Lottas Himmelrom sa...

Ah lekkert..Artig utfordring..Den må jeg ta en dag:)
Ønsker deg en fin dag:)
Ja har en skje jeg også...hihi

Maliva`s verden sa...

Hei..så fin dispenseren ble med det nydelig hjerte på. Nok en ny idè til oss her i blogglandia. Koselig at du tok utfordringen;o)Takk for titten..Klem fra Maliva

Fru Luna sa...

Så søt hjerte som er festet på den :)
Klem

KATRINES INTERIØR sa...

Ja, jeg tror vi gleder oss begge to til lillebebi kommer :) Jeg har akkurat en måned igjen til termin i dag, 30 dager. Det går fort! :) Håper du får en veldig god natt.

ANETTESHUS.COM sa...

Hei! Nydelig speil og fin dispenser med dekorativt hjerte på:) Kjempe-fint!!

Klem
Anette:)

Anna Lisa sa...

Så fint!!
Og speilet var sjønnt
Ha en flott tirsdag
Klem

Anonym sa...

Heisann!
Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg:-)
Og jeg også har en gammel speil-kommode m/ tilhørende nattbord : De SKAL males hvite,he he!Ikke alltid ting gjør seg i den "opprinnelige " farven!
Men veldig koselig å ha ting man har arvet-de får jo en annen verdi:-)
Ha en fin dag fortsatt, klem Hege.