onsdag 25. november 2009

Lyslenke og julemusikk-hjelp

Eg hadde ei lyslenke liggande som eg tok og bandt rundt ein høg lysestake. Fekk nesten juletre følelse :)
Syns det vart koseleg. Eg sa til prinsessa mi i går kveld at i år har vi denne som juletre, og legg pakkane rundt her på julafta. Dette var ho ikkje heilt eineg i, og kom med masse spørsmål om julekuler, ordentleg tre osv. Hehe stakkars lita :) Det blir heilt klart eit ordentleg juletre i huset i jula :)
Lyslenker er forresten heilt perfekt å pynte med, heile året egentleg. Men no når det nærmar seg jul syns eg det er ekstra fint. Eg har lagt ei lenke inn i eit skap også, og det vart kjempefint. Den har gummihjerter rundt pæra. Har også sett med stjerner.

Lyslenker kan ein kjøpe mange plassar, eg har kjøpt mine på Plantasjen og Skeidar. Men har sett at nokre har kjøpt hos Europris også. På julebordet i år tenkte eg å pynte med ei lyslenke, legge den midt på bordet.I jula høyrer det med julemusikk. Og det er so mange fine julesangar, som set vertfall meg i skikkele julestemning. MEN! eg klarer ikkje finne den "perfekte" jule cd for barn. Nokon som kan gi meg eit forslag?? Eller er det nokon som har brent ein cd som også vil brenne ein til meg?? Eller som har masse fin barne julemusikk på pcn som vil brenne ein og sende?? Eg betalar sjølsagt, og ei lita overasking vert sendt til den snille julemusikk-julenissen :) (Og ja, eg kunne lasta ned sjøl, men min kjære er litt bekymra for diverse program på pcn so han vil ikkje ha noko nedlastningsprogram på sin pc, og min pc er ikkje istand til å brukast for tida :( )

No ventar eg på min kjære og prinsessa mi, drikk kakao, bloggar og kosar meg med små spark i magen <3

....og ser og tenker på alt eg skulle gjordt, men ikkje har energi til :( Har heldigvis ein snill sambuar og ei hjelpsom lita datter som er opptatt av at vi må rydde til advent so det blir vel ei råd med det i år og :)

Håpe alle har ein fin dag :)

1 kommentar:

M sa...

Koselig med lysslynger. Har tenkt å finne noen til vitrineskapet jeg også.
Skal du ha baby du altså?
:D
Klem,M