mandag 17. august 2009

Ljust og lantligt

bøker om interiør og innredning trur eg er dei beste bøkene som fins!
i mange bloggar i det siste har eg sett ljust og lantligt, og den har fått mykje skryt! og det er velfortjent. boka er kjempebra, masse fine bilder og tips. kan sitte og bla og bla. kjøpte den hos capris på nettet. billeg og rask leveringstid-perfekt!
ken seier at bøker ikkje er fine å dekorere med???

syns dette vart kjempekoseleg! etter at eg flytta i ei nymala kvit leilegheit fekk eg det for meg at eg ikkje skulle tenne stearinlys for å unngå sot på veggane...det holdt fram til akkurat NO! eg kan jo ikkje gå gjennom haustar og vintrar utan å tenne lys???!!! ....eg får heller bere male eit kvitt strøk på veggane kvart 2 år :) kanskje nåken har tips til stearinlys som ikkje avgir sot? veit at slike fins, men har egentle ikkje tenkt so mykje over det før no....

so no sit eg her med ein kopp te og bloggar..med stearinlys..og kosar meg :)

6 kommentarer:

Fru Luna sa...

Denne boken har jeg også bestilt i dag :) Håper den er like bra som folk sier. Klem

Guttemamma sa...

Er ikke den boka herlig?? Billig også:-). Klart vi må tenne lys utover nå...klem

Astrid Marie Vie sa...

Det bordet blei jo kjempe fint! Alt blir mykje finere med litt kvitmaling. Eg drive å mala en sjenk i eik kvit i kveld. Den skal få siste strøket med måling i morga, so då blir det vel eit blogginnlegg om den. Ljust og landtlig er ei kjempe bra bok. Veldig mange gode idear og oppskrifter på ting ein kan lage.
*klem Astrid*

Jeanette sa...

Hei igjen.
Tusen takk for kommentar på bloggen min, blir så glad når leserne etterlater seg spor:-)
Kaffe og te settet er kjøpt lokalt her i Mosjøen, hos Big. (No.1 Gave og Interiør). Koppene hadde de ikke inne når jeg var der så dem skulle de få tak i gjennom en annen butikk.. Service:-)
Klem J.

Alven sa...

Hei :-)

Har bestilt den boka jeg og :-) og gleder meg om ikke enda mer nå :-)

Ha en fin dag :-)

Balke gård sa...

Den boka vil jeg også se i;-) Så hyggelig du likte paviljongen min, takk så mye! Og jeg er så enig, her skal det amles fremfor å ikke ha stearinlys. Min kjære påstår lys er vår største utgiftspost om høst/vinteren;-)) ser vi har mye likt; fuglebur, sitteputer etc:-) Klem, MArianne