torsdag 27. august 2009

Keep calm and carry on

likar so godt desse plakatane. og fann ei UK side som selger dei billeg...men då begynner alarm bjellene mine å ringe!!!! pling pling pling!! er det lureri??? er ikkje det samme plakaten som vert solgt hos lillemaison f.eks???

nåken som har erfaring med denne sida??http://www.keepcalmandcarryon.com/collections/poster

13 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg kjøpe min her http://www.keepcalmgallery.com/, og er kjempefornøyd!! Den første jeg fikk tilsendt var litt ødelagt(papiret var så grovt at det hadde sprukket litti posten).. og de sendte meg 2(!) nye når jeg sa fra :):)
Vet ikke om det er billig eller dyrt der, men jeg er hvertfall kjempefornøyd:)

adales verden sa...

de er kjempefine...jeg snuser på en lyseblå;)
ha en fin torsdag!

Anonym sa...

Hei,

Tviler på at det er lureri. Det erjo uansett snakk om en plakat. Jeg har kjøpt fra Etsy. Der er det flere som selger - og du kan få ulike størrelser. Jeg har kjøpt en matt svart i 30x45 (12 x 18"). Veldig fin.

Hilsen Hilde

Rådyrveien sa...

Ingen erfaring med kjøp i nettbutikk, dessverre, men så Ida i Put it in a box hadde "oppskriften" på hvordan man kunne lage den selv. Tenkte jeg skulle prøve det en dag. Blir i hvertfall ikke billigere enn det.
Ha en fin kveld!

Bo med Lena sa...

Hei.

Den er på vei inn. Har fått beskjed om at den er sendt fra Danmark så da er det nok ikke så lenge til den er her. I begynnelsen av neste uke tenker jeg:)

*sne* sa...

Jeg skjønner godt at du blir litt skeptisk når de er "for billige". Jeg har dessverre ingen erfaring med dem. Så utrolig spennende med overraskelses helg. Håper du deler hva overraskelsen var med oss når du er hjemme igjen. God helg!

Living laVida sa...

Heihei!
Skjønner godt at man blir litt skeptisk, sikkert mye lureri ute på den store vide verdensveven!Kanskje greit å velge noe som noen har prøvd før?
Du må bare sette deg ned å sy, for det er ikke så vanskelig:) Jeg hadde minimalt med syerfaring før jeg begynte å sy Tildaer. Start i det små, med enkle prosjekter, så skal du se at det går bedre og bedre for hver gang! :)
Ha en fin helg!

Astrid Marie Vie sa...

viss du pusser berre der det er litt struktur på bildet...det trur eg kan bli fint vertfall =)
Litt av fargane kjem fram igjen, men ikkje for masse

Bianca sa...

Ja de plakatene er så fine :)

Tusen takk for kommentar på bloggen min også :)
Vi (mannen min) har vært så uheldig å knuse våres og. Isak eksisterer fremdeles, men sier de ikke får tak i flere. Det var et parti kjøp.. Men kanskje om flere spør etter de at de greier å få inn flere..
Jeg var så heldig å fikk en som en kunde hadde dyttet ned, så metal greia på hornet hadde dettet av. Men jeg bare limet hornet dirkekte fast i hodet, så det synes ikke :)

ANETTESHUS.COM sa...

Hei, Marny Alice! Takk for hyggelig hilsen:) Jeg har desverre ingen erfaringen med denne nettbutikken ... Men jeg ikke 'Keep calm'-plakat heller, jeg da;) Ser du har fått flere flotte tips over her ...

Ha en fortsatt fin uke!!

Klem Anette:)

Sommerlyst sa...

Sorry..kjenner ikke til den nettsiden, men plakatene er tøffe de!!

Så stilig bildet ditt i innlegget under her ble. Så lurt å bare male det i samme farge som veggen - knall tøft!

Anne Mette Lie sa...

Jeg laget selv.. i word.. :-)

Kristins Hus sa...

Gartulerer du også :-) Ha en fin fin dag, på din dag!!
kristin