lørdag 18. april 2009

Vi vann vi vann ;)

rett før vi for heim frå ein liten shopping tur idag, fekk vi auge på røyk frå ein stand i sentrum. grillmat, tenkte vi og gjekk bort. men neida, det viste seg å vere dyrebeskyttelsen sin stand, og røyken kom frå vaffeljernet :) meg og A kjøpte oss kvar vår vaffel mens J kjøpte 3 lodd. og jammen vann han ikkje på det eine: denne fiiiine hjarte-sjokolade-kaka :) flax hæ??

dessverre var det ikkje sjokolade i heile kaka, men krem og syltetøy inni, noko eg ikkje er so veldig glad i. men fin å sjå på var den, det skal den ha :) og det å vinne er jo stas i seg sjølv!!
må tippe lotto til helga :)

i dag har eg kjøpt meg enno fleire utepotter på salg :) var utsolgt for den typen eg har i innlegge under, men var nokre lyse i samme stil som fekk vere med heim. har og vore på plantasjen og kjøpt litt sommarblomster som eg har kosa meg med å plante. bilder kjem :)
forresten!!!! er det nokon der ute som har greie på rotting møbler, sånne til å ha ute?? har so lyst på slike, men usikker på oppbevaring på vinterstid...lite eller ingen plass til å oppbevare dei. men kan dei stå ute med møbel trekk over seg på vinterstid??? nokon som veit????
no er det fram med snopet og nyte resten av lørdagskvelden. i morgon skal eg jobbe igjen, ekstravakt.
håpe alle kosa seg :)
Klem :o)

5 kommentarer:

moa sa...

hei marny-alice
så gøy å vinne kake, den var jo lekker!!!
så fin header du har fått, av M`en - for marny og moa, hehe...!
..her er det også lørdagskveld med snop og litt tv (og litt blogging!)
kos deg på x-travakten i morgen!
moaklem

Cathrine Aksnes sa...

våre møbler har stått ute hele vinteren... uten noe trekk. helt nedsnødd.. like fine dem:):)

Cathrine Aksnes sa...

kansje det ikke er kunstrotting jeg har likevel?? ;) hehe. kansje bare plast? er det ikke kunstrotting det kansje? fine er dem iallfall;) spennende jobb du har da. jeg jobber litt lenger ned i systemet jeg da.. på boliger.. med trafikkskadde, autister og mye annet. stor brukergruppe. med mange herlige mennesker.. samt at jeg jobber i barnevernet med tilsyn for barn i fosterhjem:) nattinatt:)

Anonym sa...

heia heia...
så gøy å vinne kake, og
den var jo bare
kjempelekker,
passet meg perfekt
det er jo et
sjokolade
kake
hjerte !!!

Håper den smaker
nyt helgen videre
ha en fin
søndag!!!

Klem klem ann-christin
det hvite hjerte

Mia, New Room Interior sa...

Så hvertfall veldig god ut! :-) Nydelig jente du har, den kjolen har min og-i brun! :-) Ha en fin søndag! Klem-Mia