onsdag 15. april 2009

SOL,dvergrogn og bloomingville potte.

vi har deileg vårsol her no!! ute heile dagen og kosa oss. A har fått på seg ein sommarkjole og er full i energi. ho trillar tur med Ariel-dukka, syklar, leikar med sklia, spelar fotball og leikar med sparkesykkelen sin. storkosar seg i dette været :)
på Plantasjen fann eg denne søte sommarfuglen, rosa off course :) passa fint ilag med vintergrønt.


i går var eg på eit hagesenter og skulle finne eit tre til melkespannet mitt. fann til slutt ei dvergrogn på stamme. den får rosa fine blomster snart :)
på hagesenteret hadde dei og ein del fjorårets krukker til 70%. og midt inni haugen stod det nokre flotte urner i bast frå bloominville. dei måtte eg ha!!! eg kjøpte ei, dens største !! :) ...men lurer litt på om eg må ha ei til... :)
kom heim att og starta å plante... men er det ikkje slik at det bør vere hull i botten av utepotter for drenasjen sin del?? det er det ikkje i mine melkespann, og ikkje fekk eg laga hull heller i mangel på redskap. so derfor endte dvergrogna opp i bastkrukka frå bloomingville. og eg vart egentleg veldig fornøgd med det resultaet. dei rosa blomstene til den brune krukka trur eg blir fint.tenkte eg skulle kjøpe nokre sommarblomster og ha rundt stammen. nokre forslag?? vil ha nokre som veks nedover, og nokre som veks oppover.

her er den einaste hunden vi har til å passe huset :) ein keramikk hund som har fått plass ved sida av den nye potta. voff voff :)


håpe alle har fint vær og kosar seg med våren. merkar at energien kjem snikande tilbake, og det er deileg.

happy vår til alle :)
8 kommentarer:

Prinsesse Elin sa...

Hei hei
For noen nydelige vår bilder. Sommerkjole får meg til å bli i ekstra godt humør. Så fin hun er. Har planer selv om å stikke på hagesenter denne helga å kjøpe både tre og roser! Så får vi se om jeg klarer å få det i jorda i løpet av helga. Ha en nydelig dag. Klem fra Elin:O)

Sivs hus sa...

hei, takk for hyggelig hilsen. Gratulerer med vakker kurv, melkespann og fine planter. Så nydelig datter du har. klem Siv

Anonym sa...

Heisann,

Blomsterbildene er fra Sia!

Nydeilg rosa klokke du har på bloggen din også ABBA musikk, fanastisk velkomst begge deler!!!

Søt liten tulle i vårlig kjole på terrassen, ha en fin ettermiddag, klem Ann-Christin

Tyra sa...

Heisann!!
Alltid hyggelig å finne nye, inspirerende blogger!!
Ah...den kurven DIGGER jeg!! Vil ha, vil ha!!!
Joda, du har heeelt rett, den kommer fra Lunehjem (kan du skjønne;0))men vi er tom for den...Kan jo allikevel hende jeg kan klare å få den inn igjen, om det skulle være av interesse. Det i mente om grossisten har flere på lur, da...Jeg elsker den hylla!!
Vårklem fra Cathrine

frøken olsens drømmer sa...

Hei på deg,og takk for kommentar på bloggen,alltid hyggelig :))
SÅ koselig side du har og den kjolen var bare kjempe skjønn.
Legger deg til siden min, jeg vet du :))

Kristins Hus sa...

Takk for tipset:-)
Gode forslag....
Nydelig kurv til hagen !!
kristin

Tyra sa...

Jeg kan først og fremst sjekke om de har fler. Har de det, sender jeg deg et svar m pris etc, da er det bare for deg å bestille på vanlig måte i nettbutikken Lunehjem.no...No problem vettu;0))
Ha en fortsatt strålende helg!!
Klem fra Cathrine

Cathrine Aksnes sa...

flotte hagebilder. Nyte stillheta ja... nesten tamt å være alene:) men det er jo et godt tegn. gleder meg til alle 3 er hjemme igjen imorgen.. da har jeg fri heldgivs.. Heeeeelt til mandag;) nyt lørdagen å ha god vakt i morgen.. hvor i helsesektoren er du?? :) for en herlig kjole snuppa di har på bildet...