mandag 13. april 2009

Melkespann

eg har vore so heldig å fått tak i 2 melkespann. eller det vil sei: eg satte pappa på saken, og ikkje lenge etter hadde han skaffa opp til fleire stykker. eg tok med meg to, og mamma fann ut at ho og ville ha nokre.

oppi desse skal eg ha plantar. har ikkje bestemt meg for kva slags enno. kanskje det er nåken som har forslag? lurer på om eg skal ha eit frukttre i det største, epler kanskje.


ser ut som eg må ein tur på plantasjen ein av dei neste dagane. for no når det er blitt so herleg vår ute er det bere so kjekt plante og styre(les:rydde!) ute :)

idag er det endeleg sol her, det er blitt kjempegrønt ute dei siste dagane. og eg har endeleg fri, etter myyyykje jobbing heile påskeveka. skal nyte det. imåra kjem prinsessa mi heim og, og ho er ei ute jente so vi kjem nok til å vere mykje ute i sola. kanskje til og med fregnene spretter fram.... kjøpte nokre blomsterurner på bohus salg i fjor som eg har lyst å plante i og, men veit ikkje om eg kanskje skal vente til vi flyttar til sommaren. dei er ganske store og her er liten plass, og dessutan vert dei tunge å flytte. hmmmm......

håper det er fint vårvær der DU er og :)

VÅR-KLEM :o)

12 kommentarer:

moa sa...

hei,hei..
melkespanner er jo så koselige..blir herlig med blomster/trær oppe i...
så flott at solen skinner, det fortjener du, som har jobbet mye i påsken! og så godt å få hjem lille prinsessen i morgen, herlig!

moaklem

Mine øyeblikk sa...

Det var ett kreativt påfunn,det blir nok fint,så hyggelig at du vil følge bloggen min forresten:-)

mammahaaland sa...

Hei igjen..
Tror det kommer en ny vinterkolleksjon til høsten, hun fikk barn i februar..men vanskelig å si..skrev en mail at jeg håpet det kom noe så fort som mulig..hihi..men så unner jeg jo også alle damer en etterlengtet mammaperm.
Så flotte melkespann du har..jeg er så dårlig med blomster, men synes sånne margeritter på stamme er herlige i sånne spann..men de er litt vanskelige å ta vare på synes jeg, tåler ikke særlig varme om sommeren..Ellers tror jeg min venninne silje, med bloggen Silje-sin har et lite epletre på verandaen, i potte, helt herlig!

Nyt sol og barn..vet alt om hva det vil si å jobbe i påska og alle andre høytider forsåvidt..sykepleier jeg også:)

Klemmer Monica

ANETTESHUS.COM sa...

Hei! Takk for hyggelig hilsen på bloggen min:) Jeg vet desverre ikke om noen nettbutikker hvor man får kjøpt Bruka-porselen ...

Så flotte melkespann! Såå sjarmerende og dekorative!!

Klem Anette:)

Maliva`s verden sa...

Oh så heldig du er som har kommet over de to der...Ja de kan brukes til så mangt..faktisk har jeg sett de med do-ruller oppi.Men finest å ha de ute nå mot sommeren,med noe grønt oppi...Go`ukestart til deg fra Maliva

Hemma hos Linda sa...

Hej!

Kul att du vill vara med i min utlottning, lycka till!

Vilka fina mjölk kannor du har fått tag på!!!

Ha en toppen dag!
Kram Linda

Flaggduken 2 sa...

Hej!
Tack för att du tävlar hos mig på Flaggduken 2, nu hittade jag dig, kul. Hoppas att du njuter av ledigheten & att solen lyser på dig.
Fina kannor du fått tag på.
Kram Petra

Herlighet sa...

SÅ koselige dette blir :) Melkespanner er noe vi alle elsker. Ha en fin dag :)

Frk. T sa...

Hei du!: )

Takk for tips angående lampedilemmaet mitt; ) tror nok jeg ender med skjell-lampen... ; )

Så heldig du er som har fått tak i gamle og flotte melkespann, det er kjempefint! Har sett litt etter det selv, men er virkelig ikke lett å finne her i distriktet.. Har funnet noen, men de er så overpriset, at det er uaktuelt...

Ønsker deg en fin uke!: )

Klemklem

liven sa...

Heisann!!
så heldig du har vært og fått tak i slike melkespann!!
Synest det er så koselig!!
Har to små som jeg er så glad i....men ville gjerne hatt et par til utendørs bruk også!!
Kos deg med jenten og fridager:o)

Landcharm sa...

Ja, disse blir fine med litt sommer oppi.

Anonym sa...

You could easily be making money online in the undercover world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat[/URL], It's not a big surprise if you have no clue about blackhat marketing. Blackhat marketing uses not-so-popular or not-so-known methods to generate an income online.