fredag 23. april 2010

Storebror urna komt i hus☺

Her er storebroren til potta i dette innlegget. Måtte bere ha den☺ Fått sånn sansen for slike pokalpotter.
Tenker å ha den ute i sommar med ein litt stor hengande sommarblomst i-forslag??
Og når det vert høst vil eg ta den inn og ha ein pletter i luften i den-alt er planlagt, hehe☺
Viss eg ikkje skal kjøpe ein pletter i luften og ha i potta ute i sommar og??? Den blomsten likar seg jo veldig godt ute...
Foreløbig har eg sett det kunstige oliventreet eg kjøpte på bruktbutikken oppi urna.
Desse store lysestakane har eg hatt i dei store vindua med sofaen. Men etter eit litt ekkelt uhell med tente lys for nær liftgardina eg har der har eg flytta dei til spisebordet.
Forandring fryder-eg likte spisebordet slik det vart no vertfall☺
Fortsatt koseleg å tenne lys om kveldane. Når klokka bikkar 20 begynner det å mørkne sakte men sikkert og då er eg fram med fyrstikkeska☺
Ja so var det den ledningen til krystallkrona...TTT som de sikkert ser :S

Helg igjen☺
Er det ikkje deileg??!!
Her SNØA det idag!! Snakk om nedtur!! Annankvar dag med herleg vår og snø har det vore i det siste. Eit kvitt lag har lagt seg på bakken, og eg lika det IKKJE!!! Håpe det forsvinn fort slik at helga kan nytast med vårfølelse!!!

Idag er det 7 dagar til termin☺☺
Lurer på kortid vesle babyen har tenkt å komme ut.... Sist fekk eg 14 dagar før termin so føler meg nesten på overtid allerede, hehe☺ Men er fullstendig innstilt på at eg kan gå over termin denne gang sjøl om eg fekk før termin sist so prøver la vere å vente, kan bli ei laaaang ventetid isåfall. Den kjem når den kjem☺ Er bere so spent på ken "den" er, korleis "den" ser ut.....☺
God helg frå magen og meg til deg♥

20 kommentarer:

Shus sa...

Oj, den magen såg veldi klar ut :-) Lykke te! her og e da vår og vinter om kvarandre, og eg likar det heller ikkje :-( Men men, ingenting vi kan gjere med det! God helg!

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Kjempefine potter. Du har det veldig kosleg hos deg:) Og magen din er jo kjempeklar;) Spennande!:)
Her er kloakken gått tett idag! Ser dårleg ut. Gamle hus er ikkje alltid så kjekt..så no må vi nok flytte heim til foreldra mine til vi har fått gravd. Trur eg klikka!
Ha ein fin fredag:)
Klem:)

Familien Furu sa...

Så flott magen din er - nei, det er ikke mange dager :-) Den snøen er snart borte, det må den bare være :-)
Håper du får en herlig kveld
Klem klem

Cathrine Aksnes sa...

fin og stor baby mage :) masse lykke til.. skjønner godt du går å venter når du fikk så mye før sist gang :) jeg gikk 12 dager over med storesøss og 1 dag over med lillebror.. finnes nok ingen fasit :) nydelig urne da

Kaja sa...

Så fin gravid-mage! Nå er det ikke lenge igjen, kan tenke meg du gleder deg til å møte maage-boern :P hehe..

Flotte urner også :)

Ha en god helg*

Klemmer*

ANETTESHUS.COM sa...

Hei! Takk for hyggelig hilsen, Marny Alice!!

Så flotte urner du har kjøpt deg!! Lekre å ha både inne og ute;)

... og så spennende med bare 7 dager til termin!!! Min bestevenninne har gått en uke over nå; så vi venter veeeldig på baby her hjemme også;)

Masse lykke til!!!

Klem klem
Anette:)

p.s. superfin header!

Monica sa...

utrolig fin urne, helt herlig inne så vel som ute. Ser så absolutt for meg pletter i luften i den ja:) Så herlig med hilsen fra deg og babyen til slutt, en skjønn liten mage. Så spennende tid du har i vente, ikke lenge igjen nå. God klem far Monica

Unknown sa...

Utorlig fine urner. Skikkelig koselig har du det. Jeg misunner deg (nesten) det du skal gjennom nå. Det er så stort;) Får håpe at du slipper å gå lenge over da.
Spennende ja;)

Ha en fin fredag.

Klem, Marthe

Living laVida sa...

Heihei!
Så spennende med babyen da, kan komme når som helst no!!:) Flott mage også! Lykke til i dagene fremover, blir spennende å se når "babyen er født"-innlegget kommer!
God helg :)

Lotta sa...

Ah se på ho a:) Ikke lenge igjen nå;) Ønsker deg en fin helg;)Klemmer

MissMette sa...

Å ja, jeg også elsker disse pokalpottene - men har desverre ikke funnet noen her som jeg bor som har sagt "pang".... men leter og leter... Flotte bilder du viser og nydelig stue. Falt også pladask for den søte koppen med rosen på!!! men Kremmerhuset er alt for langt unna til at jeg kan få tak i disse *sukk* Så spennende med babyen, sikkert ikke så lenge å vente nå ;) Ønsker deg en strålende helg og tusen takk for koselig hilsen inne hos meg... Klem fra Mette

Fru Strøms Kvardagspussel sa...

Så flott babymage du har ☺ ☺ ☺ Spennende at det ikke er lenge igjen.

Forstår godt at du ville ha begge urnene, de er lekre!

Klem fra fru Strøm

Vibeke / Mammas Hus sa...

Hååååper du slipper 14 dager på overtid! Ser frem mot å bli verpesyk snart. *fnise*


Og du, ledninger... De blir der leeeeenge. ;)

God helg! ♥

Vibeke :)

Unknown sa...

Så flotte de urnene du har kjøpt! Blir sikker råfine ute med sommerblomster i:o))
Såååå koselig og se den store magen, nå nærmer det seg med stormskritt! Får håpe du slipper og gå altfor lenge over tiden...

Ha en strålende helg, kos dere!

Klem Line

Bestefars Verksted. sa...

Hei på deg,så utrolig fine urner du har kjøpt deg !!! Har sansen for disse grove,jeg også :) Likte også de nydelige koppene du fant,har veldig lyst på dem.....men jeg liker jo både grønn og rosa..... !! Og så trenger jeg vel strengt tatt,ikke flere kopper.......huff,så trist......hihihiiii :) Ikke er jeg så flink til å knuse heller.......heheheeeee :) Kjempekoselig stue du har,savner så og ha lyse,fine vegger her......selv om jeg trives godt i leiligheten,er den ikke meg,med så mye panel........jeg hater disse titusen kvistene......ussshhhhh :( Nei,god helg til deg og magen,spennende tider hos dere :)

Herr og Fru Nordnes sa...

Fiine magen!

Blomsterskjulerne er super fine! De er lekre ute med store blomster i som... øh! Har ikkje snøring på hva de heter ;)

Satt du fyr på liften din? huffa ;)

Kose deg med magen, den er sikkert lett å ha med å gjøre no! Vi venter i spenning me deg ;)

Klem

LOPPISLIV sa...

Så söt lilla magen :-)

Urnan är jättefin och även er matplats. Panel på väggarna är så himla fint!! Ha nu en toppendag. Kram Paula

Line fra huset på landet sa...

Hei:) så stor og flott mage du har. Ikke lenge igjen nå ;)Det kan jo i grunn skje når som helst.

Fine urner du har kjøpt. Litt fransk stil:)Blir nok veldig pent med en pen blomst som henger over, som du nevner. Jeg synes Lobelia er så fine jeg da..hengelobelia. Men så er de de mest vanlige også da;) Tåre er også fin, eller bare en helt grønn..hmm .har en tankene, men kommer ikke på den i farten. Ganske hardfør, og veldig stilig. Små runde litt gummierte blader tett i tett som henge på grenene. Ja, vel..kommer jeg på det, skal jeg tipse deg:)

God helg:)
Klem,Line

h.espe sa...

Hei vennen!
Takk for go'tur hilsen!!! Gleder meg masse :o)

Er blitt noen dager siden sist jeg var innom deg nå, og her har du atter igjen postet mange flotte innlegg!!! Nydelige urner du har kjøpt deg, og du finner nok noen flotte blomster å bruke de til! Sukk - koppesettet du har kjøpt på Kremmerhuset er helt nydelig. Har sett på det selv, og var på nippen til å komme hjem med det i grønt - angrer litt nå kjenner jeg - kanskje må jeg likevel avsted... ;o)

Nydelig dag her i Oslo i dag, sol fra klar himmel, men litt kald trekk - men skal ikke klage over det! Håper det har sluttet å snø hos deg - nå er det nemlig vår som gjelder, og da får snøen vente til kalenderen viser november igjen....

Oi, bare 7 dager til termin - kan skje når som helst da.. Kan tenke meg du er spent!!! Om jeg ikke rekker innom deg før underet skjer, så må du ha masse lykke til!

Ha en supergod helg!

Goklem fra Hildegunn

Hege sa...

Hei,
Skjønner nå hva du mente med at det er noe ustabilt vær til å plante ute, ja... hihi :) Ikke bra! Det skal jo være VÅR nå! Måtte det forsvinne i en fei.

Flott urne, og herlige lysestaker. Skimtet også et lekkert speil baki der.. *me like* :)

Masse lykke til med det forestående! :) Spennende dager....

Klem fra Hege :)