mandag 5. april 2010

Oppbevaring

Her er lille gangen som vi kallar det, eit lite rom mellom gjesterom til venstre og vaskerom til høgre. Ikkje heilt ferdig oppussa, manglar lister, nye dører og ny lampe, men golv, tak og veggar er malt. (Før var det trekvitt frå tak til golv)  Det eg lurer slik på er ka dette rommet mest praktisk skal brukast til????
Akkurat no tenker eg på å lage gardrobeskåp med plass til dukar, sengetøy, handdukar, dyner etc.
Vi har tenkt å ha gardrobeskåp i yttergangen til sko og ytterklær.

Har sett litt på Ikea sine PAX gardrober, og det er jo kjempepraktisk mtp at ein kan velge innholdet sjøl. Men har også tenkt på å tegne eit skåp sjøl og få det laga, nåke ala Anette sin lure løysing her. Vil nok ikkje ha den nøyaktig slik sidan eg ikkje har behov for so mykje hengeplass, men tegne den med fleire og kanskje litt breiare hyller og ein liten hengeplass til store dukar(?)

Kanskje du har litt erfaring eller idear å komme med for å gjere det praktisk muleg her?10 kommentarer:

Har en drøm... sa...

Høres flott ut med skap til sengetøy og duker... himmel ♥ Mine slike ting er trykket inn i en liten sjenk, hadde blitt kjempeglad om jeg kunne få inn et skap til slikt:o))

Gleder meg til og se hva det blir til...

Klem Line

Frk:Twil sa...

Heihei!

Så deilig å ha muligheten til å ha et rom med masser av skapplass.. Det er sånn de fleste av oss mangler.. Vi må ha alt på soverommtet.. Vi har gått for Pax fra Ikea med Birkeland fronter.. Vet enda ikke hvordan det blir, for den ligger fortsatt flatpakket på soverommet.. SPent på å få det opp...

Hvis du er usikker er det jo greit å tenke litt lengre og se på ulike løsninger å tegne selv.. Det pleier jeg! Hihihi* PÅ min egne klønete måte..

Nå er det sofa og påskeeggrester som står for tur her.. Jobb imorgen, kan bli tøft med hverdag igjen.. hihi* Klemmer

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Då vi hadde slim gang hadde vi 2 hyllereoler frå Biltema der, skjult bak fine lange gardiner frå Kid hengt i vaier. Brukte det rett og slett som bod. Men trur dine forslag er bedre;) Du må gjerne kalle meg hermegås!! Hehehe..er ikkje hårsår:)
Ha ein fin kveld:)
Klem

Evige Ting sa...

ah! Organisering kunne vært mitt mellomnavn. Rot i huset er rot i hodet! Vet ikke om det er mulig hos deg, men skyvedører som slipper igjennom lys men ikke rot er praktisk. Så monterer du lampe inni skapet. Da mister du ikke så mye av romfølelsen - det ser 'delikat' ut og ikke minst rommer jo en del :))

Håper du får en fin tirsdag m pakke???!??! :)))

KlemE

Evige Ting sa...

Har dem på IKEA, så på et program noen som brukte dem som romdeler også. Det var helt genialt.

http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/S09850360

Det er Pax systemet!


Klem

Huset ved elven. Kyrksæterøra, Norway sa...

Man får ikke nok oppbevaringsplass til duker, sengeklær osv. Synes du har mange gode tanker om oppbevaring. Hilsen fru Strøm

Anonym sa...

Heisann MA:-)(For short, he he!)
Jeg vet det er lite i S og F-er jo egentlig fra nabofylke...
Denne slagbenken selges her i Halden , og her er det MYE fint og finne:-)
Skulle du reise nedover engang på tur,
- si fra, skal hjelpe deg og få tak i jeg!:-)
Ha en strålende dag snuppis,
klem Hege.

Hjerterom sa...

Hei :)
Hørest greit ut å bruke det til oppevaring :)
Det er så mange fine løsninger å få kjøpt nå ...

Lykke til videre med planen ;)

Klem Siw

Jannes lille sted sa...

Hei:)
Oppbevaring er alfa omega! Det er hvertfall sikkert. Her i huset vårt har vi alt for lite å oppbevare ting i! Da blir det mye rot her og der.

Ha en fin kveld
Klem Janne Merethe

Familien Furu sa...

Hei hei :-)
Oppbevaringsplass får man aldri nok av. Flott blogg du har, har vært innom deg et par ganger før - men har lagt meg til nå :-)
Klem klem