fredag 5. mars 2010

Spisestova vår

Slenger meg med Nib si utfordring om å vise spiseplassen. Eg er ikkje heilt fornøgd med vår, men den er no slik no☺ Skulle jo gjerne hatt kvitt bord og lyse stolar...☺ Kanskje det vert ein stor kvit duk og kvite stoltrekk frå Ikea som vert den midlertidige løysinga, slik eg har sett fleire i blogglandia har gjordt☺
Her et vi dei fleste middagane våre, frukost og kvelds et vi helst i sofadelen☺
Lysekrona er eg kjempefornøgd med(mindre fornøgd med at den enno ikkje er hengt ordentleg opp). Bak spisebordet har eg ein skjenk som inneheld dukar, hardangerbestikk og diverse andre ting. Likar den veldig godt, men vurdera å male den kvit.
(vart visst litt uklåre bilder dette....)
Ser du pepperkakehuset på bildet?? Hehe☺ Bildet er tatt i begynnelsen av januar, pepperkakehuset er nok hamra sundt for leeenge sia☺

Helg igjen-deileg☺ Planen er å male ferdig taket i to rom i første etasje, og kanskje få begynt å male tregulva..viss vi klare bestemme oss for farge...treng verkeleg råd der also!! Har du malt tregulv?? Ka farge brukte du og ka erfaring har du med den fargen?? Ellers skal vi bere slappe av og kose oss

Håpe helga di vert super☺☺

18 kommentarer:

Elis@beth sa...

Så koselig! Her er det hvite trekk og hvit duk som gjelder-genialt! En billig og fin løsning!

KLEM ♥

Bjørg sa...

Syns det var kosleg hos deg eg:)

Vi og har mørkt bord og mørke stolar. Har vore på utkikk etter trekk til stolane lenge..men trur dei på ikea er for små (er så lange i ryggen) Dei har på Bohus, men dei kosta 500kr stk..og det svir i lommeboka!
Kjempefint stellebord og seng under her..tippa du gleda deg te å ta det i bruk! :))

Klem frå Bjørg

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Hei ! :)

Nydelig spisestue dere har ! ♥

Takk for koselig hilsen inne hos meg. ♥

Nå er det dessverre sånn at det ikke er vårt gulv det er bilde av i headeren. Jeg skal få en gammel gyngehest pusset opp slik som den på bildet i headeren. Og syntes bilde var så fint så jeg fikk lov til å bruke det.:) Jeg skal høre med dem om de vet hva fargekoden er så gir jeg deg beskjed. :)

Vi har også planer om å male gulv her etterhvert, veldig flott med lyse gulv. ♥ Vi har forøvrig brukt gulvmaling på møbler, men ingenting har gulnet enda. ;)

Ønsker deg og dine en herlig helg ! ♥

Klem Anette

Frk:Twil sa...

Hei hei!
Jeg har akkurat malt gulvet på soverommet vårt, lyslysblått. Kan finne koden, du kan se bilder på bloggen min. Jeg er KJEMPE fornøyd. Barnerommene kommer til å få samme farge. Mens stue og kjøkken skal få grå gulv, forhåpentligvis i løpet av helgen. Ops, må kjøpe maling. Som du skjønner har jeg ikke noen bestemt farge på de gulvene enda, men kommer til å gå for en lysgrå.. Ha en super helg.. Koselig spiseplass forresten;-) Lampen var KUL! KLem fra meg..

hjem hos linda sa...

Heisann!!
Koselig du kom innom meg og la igjen en hyggelig hilsen..blir såååå glad for en hilsen:0)

Jeg har også malt mein spisestue hvit!!!Mye arbeid men er såååå fornøyd:0)

Du har ei flott spisestue og ei magisk fiiiin prismelampe:0)

Klæm Linda

krinkelkroken sa...

Jeg likte spiseplassen din;)
Hva med å male eller spraylakke spisestolene hvite, da blir de som nye.
Gulvet i butikken er malt i ren hvit, fargen er ikke blandet med noe. Men jeg vet om en lekker gråfarge som jeg har brukt mye på panel, den heter skumring mener jeg å huske, veldig lys og fin, anbefales:)
Malt tregulv er lekkert, hadde malt parketten i stuen også om det ikke var for at vi har tre hunder, tviler på at det ser bra ut etter et par løperunder;)
Ha en fin helg:)

Christinas låvebutikk sa...

Hei! Tusen takk for koselige ord;))
Nydelig spiseplassen deres og kjempefine møbler!

Ha ei riktig god helg;))

Lottas Himmelrom sa...

Lekkert!!!! Og fy for en fin header!!!!!!!!

Ønsker deg en underbar helg!
Masse klemmer fra Lottis

Lille persille sa...

Kjempekos! Hos oss å er det mørkt bord og stoler, har da hvit teflonduk og hvite puter nesten konstant på:)
Likte forresten den nye headeren din!

klem

My home is my Castle - by Kari sa...

Kjempeflott spisestue har du .. Min datter har samme hehe :))
Tusen takk for alle de gode kommentarene du legger igjen hos meg. Jeg blir like glad hver gang jeg ser du har vært på besøk :))

Klem,Kari

Anne sa...

Kjempefin spisestue :) Likte spesielt godt spegelen og lysekrona...prikken over ien :) Så forr. den tavla du hadde lengre nede her....den var dødsfin!! En sånn har jeg skikkelig lyst på! ;) Du får kose deg med oppussing og ha en fin helg!

Klem Anne

Solveig`s familie og Interiør blogg!! sa...

Kjempe fin spisestue syns jeg.. fint at noe bryter også, imot alt det hvite..Men fint med lang duk og hvite stoltrekk også!

For en koselig blogg du hadde.. hit kommer jeg tilbake!
Ha en HERLIG helg videre!
Klem, Solveig

Evige Ting sa...

her var det koselig - og den lysekronen var skikkelig fin. Lyse trekk er supert - vi hadde også brun spisestue i 1.5 år før jeg klarte å selge den på finn til en god pris. For bare 2 år siden var det brunt som var tingen - forandrer seg fort gitt!

Ha en strålende dag! Håper formen og magen har det bra :)

KlemE

ANETTESHUS.COM sa...

Hei, Marny Alice! Først; takk for alle koselige kommentarer!! De blir satt stor pris på, skal du vite:) Så fiiin spisestue du har! Kjempe-koselig! ... vil du ha den lysere, er sikkert lyse trekk tingen, som du selv sier *smiler*

Ha en strålende helg, vennen! Håper formen er god?

Klem klem
Anette:)

Som mine dager er sa...

Innbydende, stilig og gjennomført spiseplass. Her kan jeg lett slå meg ned og nyte flere timer med mat og godt i glasset.

Lykke til med maling av gulv!

Marit

Hespe sa...

Hei på deg!
Spisestuen din er kjempeflott. Jeg er glad i det lyse, men å bryte med brunt synes jeg er bare fint!

Ja, Inspirasjonsguiden tror jeg du vil ha nytte av når du tar turen til Oslo. Mange av mine favoritter er med, og alle har gode tilbuder. Tror du veldig lett har spart inn prisen på boken i løpet av en shoppingdag ;o) Kjek også at der er kart, så blir det litt lettere å finne frem!

Ønsker deg en fortsatt flott helg!

KLem fra Hildegunn

Hvite engler sa...

Hei, nå måtte jeg innom deg en tur...tusen takk for mange fine kommentarer,blir så glad av dem..♥Spisestua di var kjempefin den,fint og bryte av litt også med brunt! lampa var knall :) Jeg har jo mala det gamle tregulvet våres...og gjett...hvitt!! hehe veldig fornøyd med det altså:) Gleder meg til å følge deg videre!Klem

åshilds villa sa...

HEI FLOTT BLOGG..la meg til som følger..klem åshild