søndag 21. mars 2010

Jennylund lenestol

Denne stolen ynskje eg meg, vertfall ein men helst to. I hovudet mitt er dei allerede plassert i stova-nesten so eg innbille meg at dei står der og slenge meg nedi..☺
Ser for meg at eg sit og ammar og kosar med veslegullet i ein Jennylund stol

Idag har vore ein avslappande dag. Herleg vårvær, verandadøra på vidt gap! Eg har brukt dagen (det går ikkje so fort med meg for tida) til å pakke ned vinterkle i kassar som skal opp på loftet etterkvart. Deileg å få rydda opp litt!! Meg og min kjære har også gått ein koseleg tur på kvelden, og endte opp med å kjøpe ein pose smågodt-nam nam☺

Kortid pyntar egentleg du til påske?? Ser det er mange som er godt igang med å ta fram påskepynten, men for meg er det ikkje påske før til helga igjen. Maileg egga og nokre egg eg har laga sjøl ligg i vitrineskåpet, men dei er so godt gøymt at eg ser dei nesten ikkje so dei tel ikkje...

Håpe alle har hatt ei koseleg helg, og får ei kjempefin veke☺☺19 kommentarer:

Frk:Twil sa...

Hei...
Skjønner godt at du ønsker deg denne stolen... Du får lukke øynene og drømme enn så lenge.. Håper du får den i tid til babyen kommer og du kan få kosestundene i den;-) KLemmer fra meg

Hespe sa...

Hei vennen!
Kan godt forstå at du drømmer om denne stolen - flott å se på og sikkert veldig god å sitte i... :o)

I den forstand jeg pynter til påske, blir det gjerne til helgen før palmehelgen - så tidlig, ganske enkelt fordi jeg alltid reiser bort i påsken ;o)

Ønsker deg en flott kommende uke!

Klem fra Hildegunn

Vibeke / Mammas Hus sa...

Vi har en ektorp-stol. Deilig! Men den står sånn at vi ikke bruker den så mye egentlig. ;P

Så fint det blir i spisestuen din! Skjuleløsninger er bra når man må vente litt. ;)

Vi har ingen pynt til påske vi... Vel, det var ikke helt sant. Jeg har fått en quiltet duk. Til bryllupet. Den må jeg nesten ta frem. Den er fin altså, jeg pleier bare ikke pynte til påske... :P (Vurderer å se om Nille har noen ikkeskrikete egg som jeg kan henge i trollhasselen)

Og du; gratulerer så HØYGRAVID! :D (Synes det har gått fort jeg!!)

Ha en flott dag!

Vibeke ♥

Audhild Stene sa...

hei! snublet innom bloggen din, og her var det jo mye fint!
Spennende med husoppussinga da!

Jennylund drømmer jeg om selv og, ser ut som en deilig ammestol til junibabyen som kommer her:)

Nina B. sa...

Ja den stolen er så fin. Enkel og flott! Og så fint det ble rundt spisebordet! Utrolig hva litt lysere kan gjøre. Lekkert!

Jeg har begynt å pynte litt hjemme ja, men det er fordi vi reiser på hytta i påsken, så synes det er litt koselig å nyte det litt hjemme og ;) Ikke så himla mye pynt uansett. Men litt må jo til.

Ha en fin uke :)

Bjørg sa...

Jennylund stolen er kjempefin! Hadde tenkt kjøpe den, men enda opp med ektorp stolen istaden :) Den og er kjempegod å krølle seg opp i ;)
Husker godt kor seint alt gjekk med meg og i slutten av graviditeten! Du må ikkje slite deg ut :)
Eg er elendig til å pynte til påske. Her har det komt opp noken påskeeggpynt frå kremmerhuset, påskeliljer og litt grøne duker som skaper vårstemning:)
Ha ein fine dag!
Klem:)

Anonym sa...

Hehe, nå ser jeg at det står antall dager og ikke uker på baby-telleren! Vet ikke hvor mange dager jeg har igjen, men har termin med nr.2 i juni!

Stolen så deilig og fin ut. Jeg kjøpte meg "ammestol" sist jeg var gravid, så ingen gode unnskyldninger til å kjøpe nytt her nei..

Ha en fin dag!

KATRINES INTERIØR sa...

Hei! :) Den stolen virker jo bare digg, da :) Skjønner godt du ønsker deg den, kjempefin! Jeg har faktisk ingenting påskepynt per i dag! Påsken varer jo så kort at når man først har pyntet, skal man ta den ned igjen, hihi; )Neida, men jeg må nok skaffe meg noe, kanskje jeg skal kjøpe på halv pris når påsken er over så har jeg masse til neste år! Kan jo være en idé :) Ha en flott mandag! :) Klem

Julie´s drømmehjørne sa...

Hei

Stolen er super og kan absolutt anbefales....Men jeg ønsker meg også ektorp stolen, så kanskje jennylunda må flytte i kjellerstua etterhvert:)

KLem Julie

-Mia- sa...

Nydelig stol, også har den så koselig navn... Ser for meg et skikkelig Astrid Lindgren aktig hus.. ;-) Ha en fin kveld! Klem

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Nydelig stol, en sånn vil jeg gjerne ha også ! ♥

Vi pynter ikke så mye til påske, men litt pynter vi jo. ;) Har noen påskeliljer i hus, GG egg og de eggene jeg har laget selv. Skulle ønske jeg hadde fått tak i de maileg eggene, men de er utsolgt over alt.

Natti natt, sov godt ! ♥

Klem Anette

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Flott stol Marny :) Håper du får den ;) Håper det står bra til med deg og den lille.

Vi har flytta heim att, og skal bygge hus etter kvert :) ting tar tid, men er vertfall komt litt i gang med papirer og div :)

Ha ein herlig tirsdag :)

Godklem

mammalykkelig sa...

Hei :)

kan tenke meg det hadde vært fin med en eller to slike stoler :) er nok koselig å sitte der å amme den lille som om ikke så altfor lenge kommer til verden ;)

Takk for koselige ord om kassa mi med påskepynt. Når det gjelder egg så tror jeg at jeg har lest at de er best romtempererte når de skal brukes til baking?! Så da har jeg de på benken en stund før bruk. Men våre egg må i kjøleskap med en gang vi henter de i hønehuset fordi vi har haner. Og om eggene da evt er befruktet så blir det ikke noe mer ut av det om de settes kaldt slik at de kan brukes til mat. Slik er det alltid der det er høner og haner sammen, men kjøpeegg er fra gårder med kun høner ( i alle fall er det vanligst) slik at det ikke vil være noe fare for evt befruktete egg da ;) så det så... dagens lille eggepreken fra meg, selvom jeg ikke kan allverdens om egg altså ;)

:) Ann K

Martine sa...

Denne stolen var kjempe fin, passer jo perfekt til amming med en god pute i:) Stoltrekkene ble kjempe fine også:)

Ha en flott dag videre:)

Har en drøm... sa...

Herlig den stolen ja, og kan tenke meg at den passer perfekt for amming ♥ Så flott spisestuen din ble med de hvite trekkene, det blir litt lysere:o))

Jeg har kjøpt gule lys på Nille ja, er vel ikke stort mange andre steder man får ting og tang til 10 kroner:o)) Tror ikke det er noen fare for at du ikke får tak i, der jeg var hadde de stablet de omtrent oppunder taket!

Ang påsken, jeg syns som deg at det ikke er påske før til helga, og jeg venter med pynting til det:o) Noe av det nyinnkjøpte og lagde står inni skapet her og, og kommer ut på Søndag tenker jeg, må vaske rund først:o))

Klem Line

Monica sa...

forstår godt du drømmer om den vakre lenestolen. Jeg er nok litt tidlig med å pynte til påske, men så skal vi ikke være hjemme så mye av påsken, så da benytter jeg andledningen. Men vanligvis pleier jege egntlig ikke pynte så veldig mye til påske jeg. Ønsker deg en fin kveld. klem monica

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Bare rusler innom for å ønske deg en nydelig kveld videre og en riktig god natt ! ♥

Klemmer Anette

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Hei igjen:)
Viss Frk Doris skulle legge av til deg trur eg du bør purre på. Eg fekk epost frå ho for hvertfall 1 veke sidan om eg fortsatt ville ha lyshusa..då burde jo du og ha fått epost?
Ha ei fin natt :)
Klem

Therese sa...

Hei, hei. V har to sånne stolar:) men må innrømme at eg skulle ønske at vi hadde dobbelt sett med trekk... Amming i stolen er herlig.... dessverre ikkje mulig lenger... bebisen er for lang.... god påske