torsdag 4. februar 2010

Pakke i posten, og shopping i Åsane

Forrige veke bestilte eg nokre supersøte fuglar av Line, og i går kom pakken i posten. Og fuglane var bere søtare enn søtast
Planen er å ha desse på rommet til prinsessa, nøyaktig kor veit eg ikkje, men foreløbig har eg hengt dei på knottane på nattbordet hennar.
Var dei ikkje søte?? Tusen takk Line ♥
I pakken låg og dette nydelege hjartet. Og eg som elskar hjarter Midt i blinken Dette har fått plass på kjøkkenet.
I går for eg og ei venninne på shopping tur til Åsane, rett før Bergen. Brukte timar på Ikea, og Gullgruven, der både Home&Cottage og Farmors Hus er. Var og ein tur innom Living. Og det var det vi rakk før det var seint på kveld, og vi måtte køyre heim..det tar 3 timar for oss å køyre dit.
Og sjølsagt kjøpte vi ingenting ufornuftig ☻

Blomsterkrukkene nedanfor kjøpte eg hos Mester Grønn, og tre kassen kjøpte eg på Living. Hos Home&Cottage kjøpte eg meg ei dørmatte i bast med ei stor blå stjerne i midten, passa perfekt, men gløymde ta bilde av den... :( Hos Farmors Hus var det so mykje eg ville ha at eg ikkje klarte bestemme meg for ka eg skulle kjøpe og enda opp med å komme tomhendt ut att...tenk det!!! MÅ tilbake dit!!

Litt baby ting vart det og. Skulle kjøpe denne stellekommoden, men den var utsolgt :( So må tilbake om ei lita stund! Men kjøpte stellematte, og....


...kurva til å ha på hyllene i kommoden, slik at det viktigaste er nær og lett å få tak i; strømpebukser, bodyar, nattdrakter, bleia, kremar osv. Kjøpte og badebalje til nurket (koffor fins ikkje denne i kvit???☻)
Veit ikkje heilt ka av desse kurvane eg kjem til å bruke i stellekommoden, men får jo aldri nok av kurvar so vert nok brukt til noko uansett☻
Lammeskinnet kjøpte eg på Living, på tilbud ☻ Supermjukt og deileg!!
Litt anna dill var og med heim; serviettar og te lys frå Ikea og krukker som eg skal ha til pasta, mjøl, sukker osv (fekk bere tak i to då dei var utsolgt:() Nokre rammer på Living som eg skal male kvite og lage bildevegg i gangen av, når den vert ferdig oppussa. (Rammene var på tilbud, so måtte sjølsagt kjøpe dei no :))
Og ein slik praktisk krakk kjøpte eg. Hæ? Om den skal malast? Eh...ja☻ Hæ? Om den skal bli kvit? Eh...ja☻


Ikkje ein einaste kle/sko butikk var vi innom, men å kjøpe slike ting som dette er nesten enno kjekkare!!!
Ein kjempekoseleg jente-shopping dag

11 kommentarer:

Hespe sa...

Snakk om shopping queen..;o) Herlig å kunne fråtse på shoppingtur iblant - masse flott du har kjøpt!

Ønsker deg en supergod helg - kos deg masse!!

stor klem fra Hildegunn

Julie´s drømmehjørne sa...

Så mye flott du har fått handlet. Gøy med noe nytt:)
Klem Julie

Wenche sa...

det var en skikkelig shoppingrunde,ja! Akkurat sånn det skal vere,....interiørbutikker fremfor sko/klær.
Prisene på oliventrærne 467,- 799,- 0g 1389,-.

Ha en superduper helg:)

Lottas Himmelrom sa...

Ah så gøy!Heldige du!!!Jeg var i Åsane for en uke siden..sukk...Herligste konserten ever...enda mer sukk...

God helg!
Klemmer til deg:)

Ps. Hvordan lager du sånn smiley æ?Hemmelig?smiler

Lottas Himmelrom sa...

Utfordring til Deg hos meg...

Lima sa...

Så mye fint du har fått handlet :)
Fuglene og hjertet var kjempe skjønt!
Kurver er alltid kjekt ja :P
Tror jeg må kjøpe meg en sånn krakk jeg også, kjenner at jeg stadig mangle en...

bea-cici sa...

hei!
vet ikke om jeg tørr å fortelle det, men akkurat nå leser jeg...ehhh...kremt... Twillight bøkern. Og de er såååå bra! Jeg har aldri vært noen stor tilhenger av fantasi-bøker. men denne kjærlighetshistorien er så vakker at du ikke kan annet enn å hoppe inn i denne verdenen. men jeg advarer deg; ei bok..og du er hekta ;)
ha en super helg!
klem bea-cici

KATRINES INTERIØR sa...

Hei! :) Så flotte ting du viser. Den stellekommoden kjøpte akkurat min søster, jeg synes den er skikkelig fin! Og krakken kan bli knallfin med litt hvitt strøk tenker jeg ;) hvitt kan som du sier kombineres med alt. Flott nattbord i forrige innlegg også. Du er flink altså! Virkelig.

Håper dere får en fin lørdag. Her skal det slappes av litt som vanlig ;) Klem

charm design sa...

Skikkelig shopping tur,så deilig.
Mye fint du hadde fått tak i.
God helg til deg også.

Anonym sa...

Hei.

Var inne på min søsters blogg og klarte å tenke ut i fra det du hadde kommentert at Katrine kanskje hadde skrevet noe om meg inne på din blogg angående stellebordet fra Ikea - så måtte inn å sjekke her om det stemte og det gjorde det:-)

Jeg har fortalt Katrine at vi skal kjøpe det stellebordet - men vi har heller ikke fått tak i det enda. Som du skriver inne på bloggen til Katrine så er det utsolgt i hele landet. Vi bor 4 timer unna Ikea Slependen (Oslo) og var der inne for å kjøpe det - men de hadde det ikke. Heldigvis var det ikke bare det vi hadde på handlelisten da vi var inne der, så vi fikk handlet alt vi skulle til vår gutt på 3 år sitt nye rom. Nå mangler vi bare det stellebordet og tror det kommer i uke 8 i følge de som jobber på Ikea Slependen. Vi har termin 15. april så det haster heldigvis ikke enda, tenkte å få et vennepar av oss til å kjøre innom en gang de skal sørover sånn at vi slipper å reise inn bare for det stellebordet. Det er et utrolig fint stellebord og at det kom på andre plass i en stellebordtest gjør heller ikke noe:-) Det som Ikea selger for 200 kr kom på første plass og ut i fra den testen er de to stellebordene like gode - det er bare prisen som utgjorde hvem som kom på første og andre plass - men jeg vil ha det dyreste siden det er hvitt:-)

Mvh storesøster til Katrines Interiør!

Lykkeliten07 sa...

Åh, du har vært innom alle yndlingsbutikkene mine på en dag=)
Utrolig vanskelig å IKKE kjøpe noe! Mye fint du hadde funnet.

Ha en super onsdagskveld!