mandag 1. februar 2010

Nattleg kreativitet

Eg er aldri so kreativ tankemessig som når eg ligg våken om natta og ventar på Ole Lukkøye☻ I natt kom eg ganske langt med både kjøkkenet og trappa frå første til andre etasje. Tidlegare netter har eg planlagt blandt anna sengegavl, gardobeskåpet i yttergangen, vaskerom, bad og hobbyrom/kontor. Meeeeen...ingenting av dette er starta med endo. Vi må først ha oss ein aldri so liten samtale med Mr.bank, men regna med det skal gå i orden☻ I natt planla eg også å male eit bord som prinsessa har på rommet sitt, og eg kom opp med ein midlertidig løysing på knottane på nattbordet hennar-dette har eg fått gjordt noko med idag☻ Og sist, men ikkje minst, der eg låg og såg meg rundt i rommet fann eg ut at eg ville byte ut gardinene på soverommet vårt. Det er også gjordt, dei rosa gardinene er tatt ned og eg har hengt opp kvite gardiner (som egentleg høyrer til i stova, men der har eg lilla for augeblikket). So ekje so galt at det ikkje er godt for noko å ligge våken i timesvis nattestid☻.....bortsett frå at eg endar opp med å sove vekk halve dagen derpå :(

Kortid er du mest kreativ??☻

Her har eg ramma inn eit vintage bilde som prinsessa skal få på rommet sitt når den nye hylla hennar kjem opp.

3 kommentarer:

mammalykkelig sa...

Jeg kan også bli liggende å tenke på alt jeg skulle ha gjort/ville ha gjort selvom jeg egentlig burde sovet ;) Pleier å tenke meg inn i drømmeland, enten om interiørprosjekter eller hva alt stoffet jeg har handlet skal syes til ;)

Så flink du er som har fått gjort så mye i dag!! :)

Og takk for kosleige ord om mbildeveggen min. Smiler fra øre til øre over at den endelig er ferdig (har planlagt den i de sene nattestimer også) og at premien min ble prikken over i`en.

:) Ann K

Alven sa...

Hei :-)
Jeg kjenner meg godt igjen i det du skriver :-) kreativiteten min er på topp på natten :-) Da kan jeg innrede ett helt hus på det verste :-) hehe :-)

Ha en fin uke :-)

salige lavendel sa...

Siden jeg jobber som billedkunstner er jeg nødt til å prøve å dra fram kreativitet på dagtid...men mangt et bilde er blitt til i de små nattestimene. Kanskje det er månen som gjør oss så kreative på natten?? :)