torsdag 18. februar 2010

Før og etter stove

Lite å blogge om for tida, men før og etter bilder er jo alltid kjekt å sjå på.
Her er eit bilde av stova slik den såg ut då vi overtok leilegheita.....
...og her er den etter at den har fått ein del omganga med malekosten. Lysare og finare☺
Planen er å male gulvet også, men det er langt frå første prioritet!
I skrivande stund har eg besøk av "malermester" pappa. Han hjelper til med å male gjesterommet, som er trepanel frå topp til tå. Då er vi vertfall komt igang med første etasje, og det er godt!!!
Meg og min kjære skal i banken idag, og forhåpentlegvis får vi litt meir lån til å gjere første etasje ferdig og begynne å planlegge(som om eg ikkje har ferdigplanlagt allerede☺) dei andre prosjekta vi(eh...eg☺) har lyst å ta fatt på etterkvart. Hadde vore supert blitt ferdig med det meste før veslebabyen kom!

Fantastisk med OL gull og bronsje i går-koooosa meg med OL☺

8 kommentarer:

Anne sa...

Hei og takk for koselig kommentar inne hos meg! :) Litt hvitmaling kan gjøre underverker i et hjem. Det ble veldig fint hos deg :) Lykke til videre med oppussingen!

Mvh. Anne

mammalykkelig sa...

Hei :)

jeg har ikke hatt tid til å "ta imot" awarden på bloggen min enda, men den er ikke glemt!! Jeg er så glad for å ha fått den og gleder meg masse til å lage innlegg om den og sende den videre for å glede andre :) Er bare innom en kjapp tur å kommenterer i kveld, egentlig burde jeg blogge om vår vakre prinsesses 1 års dag men det rekker jeg ikke i kveld ;)

Stua deres er så hjemmekoselig :) utrolig hva hvitmaling gjør altså!

:) Ann K

yesheimen sa...

Dette var lekkert og smakfullt innredet. Utrolig hva litt maling og møbler gjør med et rom.
Klem Ann<3

Anonym sa...

SÅ fint det ble:-)
Ha ei koseleg helg M-A!
Klem,Hege.

Fru Luna sa...

Hei hei :)
Vet du hva?!? Jeg tror jaggu dere har den afrikanske tvillingbroren til vårt hvite salongbord, i stuen deres. Hvis du ser på noen av stuebildene våre vil du automatisk se at alle detaljene er like :) Hvor fikk dere tak i deres? Vi fant vårt på en bruktbutikk i fjor sommer itl bare 100 kr. Gleden var stor når den fikk bli med oss hjem :)

Du det andre store speilet de har på Jysk har vi fra før av ;) Men jeg synes deres var mye finere!

Mens jeg var i spørremodus så må jeg bare spørre om hva du har brukt som trekk til sofaene deres og hvor du har fått tak i de? Vi har to blåe sofaer som må få et slags trekk når loftstuen en gang blir pusset opp.

Lekker stue må jeg bare si til slutt og ja jeg elsker før og etter bilder :)

God helg!

Klem Linda

Nina B. sa...

HEi hei!

Så koselig blogg du har. Kjempegøy å se før/etter bilder :)
Masse fin shopping har du og gjort, både nye og gamle. Den "eska" du du har i innlegget under, du kan ikke ha scrappeark i den da? Evt kartong? Eller vil det bøye seg? Bare ett tips ;)

Nydelig tunika du hadde kjøpt også!

God helg! Klem NinaB

Tomines hjem sa...

Kjære søte deg.. er uten nett for tiden ( kun tlf ) så gidder ikke skrive lange hilsner.. men det kommer.. ville bare si tusen takk for dine alltid søte ord.. og en deilig helg til deg også!! stoooore klem og suss på magen!

Lottas Himmelrom sa...

Hellu!Lekkert!Elsker før og etter bilder vet du:) Så fine bilder av deg her:)
Ha en fin fin fredag!
Klem klem