søndag 21. februar 2010

Eg viser min, tørr du vise din??? ☺

Skreiv på fredag at eg ville lage ei utfordring. Denne utfordringa er kanskje ikkje det ein aller helst vil vise fram, men hadde vore morsomt å sett ka som står på vaskerom/bad rundt om i blogglandia☺
Utfordringa er also: vis oss skittentøyskurven din.☺ Like mykje som å vise den fram kan det og vere til inspirasjon for andre, inkludert meg sjøl som ikkje er overbegeistra for min skittentøyskurv. Kanskje er det nettopp DIN kurv som kjem til å inspirere meg som er på leit etter den perfekte kurven for brukte klær, handklær osv☺
Blir glad om du tar utfordringa, og ekstra glad om du fortel meg at du har tatt den☺ Satsar på at det er mange sporty bloggara der ute☺☺

Vi er midt i søndagen, siste dagen i helga og veka. Koffor er ikkje helgane litt lenger???
Har vore ei fin helg, var i koseleg besøk i går kveld, ellers stille og roleg.
Skulle so gjerne gjordt masse i huset no når vi er komt litt igang med oppussing av gangen, men den bulande magen set liksom ein naturleg stoppar for det meste av maling, løfting og bering. Vil helst få ting gjordt fortast muleg☺ Men I`ll be back☺
Håpe alle har ein fin søndag☺

Husk utfordringa...eg tørr, tørr du??☺

24 kommentarer:

mammalykkelig sa...

Min(e) skittentøyskurver ville ødelegge det jeg prøver å få til med fine blider på bloggen min ;) hehe... og de er absolutt ikke til inspirasjon hverken for deg eller andre. Men om noen år når vi får nytt vaskerom da skal jeg blogge skittentøyskurver ;) og så gleder jeg meg til å se andere som blogger sine! Bra utfordring :)

Ha en fin helg videre! enig med deg at helgene er ALTFOR korte!!

:) Ann K

M sa...

Nei!
klem,M

jannes hobbykrok sa...

Spenstig utfordring!Kanskje jeg tar den!Skal bare finne den under haugen med skittentøy!
Janne

Monica sa...

hehe stilig utfordring, min skittentøyskurv er faktisk ikke så værst, men jeg tror likevel ikke jeg vil vise den frem i bloggen, men tøff utfordring må jeg si... Ønsker deg en videre skjønn søndagskveld. klem monica

Landcharm sa...

Hei!
Takker for hilsen fra deg. Når det gjelder de hvite gulvene, så er de malt i egghvit gulvmaling. Jeg er veldig fornøyd med gulvene, og med at de er lyse. Feier heller over en gang ekstra innimellom, for å ha glede av lyset det gir med lyse gulv.

hjem hos linda sa...

Heisan..Koselig du likte den tøffe kosedressen..Den vil koste 1998.-
Men den er rååååå god....
Ønsker deg en fin søndag!!
Klæm Linda

Hespe sa...

Hei på deg!
Håper du har hatt en flott helg!

Min helg ble både mettende og god!! På venninnemiddag i går, ble det servert himmelsk god 3 retters og masse deilig vin. Hadde det kjempekos, og klokken ble myyyyyyye før jeg kom meg i seng!

Ny uke og nye muligheter venter - kooos deg!

Klemmer fra Hildegunn

ps - skal prøve å få satt opp noen shoppingtips til deg :o)

storeflittig sa...

hei hei!
så fin skittenkurv du har! jeg har egentlig noen veldig fine skittentøyskurver - fikk de flettet til meg da jeg var i utlandet. men de er litt små, så nå bruker vi også noen fra ikea.

kanskje det blir bilder hos oss, må i tilfelle få vasket litt tøy, det bugner litt over av det ikke fullt så bloggbare:))

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Hei min venn ♥
Bildet av meg og TM under dagens innlegg har jeg tatt med kameraet og ikke redigert. Prøvde meg litt frem etter jeg leste innlegget til fotografbloggeren drea.se! Du kan se innlegget her; http://www.drea.se/guide-til-a-ta-bedre-bilder-del-1/

Hun skriver innlegg for NIB fremover om hvordan bli en bedre fotograf!

Ha en fin dag!
Klem

Lille persille sa...

Hei!
Huff, skittentøyskurven vår er et must-fix prosjekt. Har lyst å lukke den inne, men har ikke helt funnet løsningen for det ennå.. Jeg skal vurdere et innlegg på dette;) Har forresten lagt meg til som følger hos deg-koselig å titte innom. Klem:)

lisje astrid's husblogg sa...

Hmmmm...Skal eg blogge dei altså...Skal tenke på det;)hehe:)
Tusen takk for hyggeleg helsing frå deg♥
Du MÅ rekke biblioteket!Du går glipp av herleg lesning!
Så flott stua blei etter oppussing:)
Ein god dag ønskast♥
Klem frå Astrid:)

liven sa...

Heisann!!
Kan ikke vise skittentøyskurvene i dag hvertfall!!
Men en sønn som stort sett trener hver dag....og gjerne to ganger for dagen er de som regel stapp fulle!!! og alt det tøyet man må ha på nå....så blir der mye!!
Men om du ser tilbake på vaskeromsinnlegg hos meg så har jeg et par fine kurver altså :o)
Hadde de bare ikke vært så fulle bestandig :o)
Ha en fin dag og lykke til med videre oppussing!!

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
Tusen takk for koselig hilsen i min blogg:)

Fin skittentøyskurv! Jeg tror nok ikke min er bloggifiserbar akkurat. Ei hvit plasdunk, ganske stygg i grunnen.

Ang Lua: jeg tar 300kr pr lue.

Ønsker deg en fin ny uke!
Klem fra Chatrine:)

Anne sa...

Morsom utfordring, men tror ikke min skittentøyskurv passer seg på nettet heller ;)

Men du sa at du hadde vært på Bruka Design sin butikk i Stockholm? Jeg lurer på å ta en tur dit på forsommeren...hvor ligger den butikken? Er det evt. andre butikker jeg absolutt burde besøke når jeg er der? Ha en finfin uke!

Klem Anne

Hulda sa...

Falt skikkelig for den kurven din under. Så skjønn! Blir nok flott med blomster til sommeren.

KATRINES INTERIØR sa...

Hei!
Vi har kurvstativ fra Elfa til skittentøy. Det står inne i speilskap på badet og er genialt - lett å sortere klærne og lett å ta de ut.
Så flotte før og etter bilder du viste - det vil si- utrolig forandring det kan bli. Maling gjør susen. Blir spennende å følge med på dine prosjekter videre. Klem fra Katrine

Fru Luna sa...

Jeg synes din kurv var fin jeg :) Min derimot...

Angående spraymaling så sprayet vi på grunnmalingen og ett strøk med maling på baksiden. Fremsiden må jeg male for hånd. Siden det ble et så tykt lag med grunnin, trengte vi bare ett strøk med maling på baksiden. Vi har en sprøytemaskin fra Bosch.
Dørene var opprinnelig lakkert furu, som vi mattet ned før maling. Håper det var til hjelp.

Nå er det ikke lenge igjen til termin ser jeg. Synes ikke det er så lenge siden jeg så at det var 90 dager igjen...

Klem

Bjørg sa...

Hei, kom tilfeldigvis over bloggen din. Morsomt sidan eg har budd i Førde i mange år..og etter ka eg kan sjå på bildene dine..er det i Kåsen du bur? Flytta derifra ifjor!! Morsomt å lese at du går på bruktbutikken..SAVNER den masse etter at vi flytta.
Skittentøyskorga mi egner seg nok ikkje på nettet..men gøyal utfordring:)
Klem frå Bjørg

Karna sa...

Har en ganske så kjedelig skittentøy kurv, i kurv...så det er ikke mye å vise frem....

Shabby Charm sa...

En morsom utfordring. Min skittentøyskurv er hvit fra Åhlens. Er veldig fornøyud med den da den er ganske smal. Problemet er bare at vi ikke har tørketrommel, så den blir aldri tom... ;)

Klem fra Maia

Evige Ting sa...

hei hei!
Aldri i verden etter 2 dager på sykehus! Kan tro om mannen her har vasket klær :) så eg sniker meg pent forbi den utfordringen gitt!

Håper formen er bra - guttene mine er på bedringens vei

KlemE

mammalykkelig sa...

Hei igjen :)

Og takk for hyggelige ord om ovnen vår! Vi er kjempeglade for at vi valgte den og ikke en moderne ovn da det måtte byttes her i huset. Ikke visste vi at slike gamle ovner var lovlige heller! Vi fant vår hos en som restaurerer gamle ovner og det var kjærlighet ved første blikk ;) billigere enn en av de moderne ble den faktisk også! Og så er den 107 år gammel i år :)


Blir spennende å se hvem av oss som får 3 kolonners blogg først ;) bloggen din er jo kjempefin! Jeg føler at min trenger litt oppussing men så er jeg så lite flink på slikt :( skal teste ut det bildeprogramet du skrev ;)

:) Ann K

Tomines hjem sa...

Ha ha.. min kan du ikke se.. det går rett og slettt ikke.. den er alltid full... tenker du på fargen på den stoooore teksten eller den lille? jeg bruker picasa iallefall.. og den lyseste fargen bestemmes av fargetettheten.. hjalp det?

Heidi sa...

Synes du har en stilig skittentøyskurv! Vår skal ikke avbildes. Har to. En jeg faktisk har arvet etter farmor, den er kanskje retro nå... Og en IKEA-sak med tre skuffer. Skviset inn på vaskerommet hvor kattene regjerer :)