tirsdag 16. februar 2010

Bruktbutikk kjøp til "besvær"

Eg var på bruktbutikken forrige veke og som vanleg fann eg meg nokre småting...☺

Denne "tingen" veit eg egentleg ikkje verken ka er, ka eg skal bruke den til eller om eg skal gjere nåke med den. Den er ganske stor, sikkert 30 cm høg på det høgaste+det som stikk opp med bilde på og 30 cm lang. Den er jo kvit, men kanskje eg skulle ha stæsja den opp på andre måtar? Nåken som har idear om bruksområde? Ser den kanskje for meg på hobbyrommet til diverse småting.


Korga på nederste bilda har mange bruksområde; oppbevaring, blomster osv... Usikker på om eg skal male den kvit og pynte den med litt stæsj også. Grønnfargen er litt fin faktisk, men veit ikkje heilt kor eg skal plassere den. Syns alt er lettare med kvitt eg☺

Tips meg gjerne☺☺6 kommentarer:

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Jennylundstolene er kjempegod å amme i! De er såpass smale at du kan lene armen på armlenet på stolen :-D God til ryggen også!

Ha en fin dag!
Klem J

vivian sa...

HEI

Den øverte kan du bruke til mye forskjellig, men e ville kansje ha brukt den til og servere ferdigrista brød i. Hvis den e stor nok da. Var litt vanskelig å se på bildet. Den kan sikkert også brukes til brevsammler.

Den under tror e at e ville ha hatt på kjøkkenbenken med krydder, urter, oljeflasker og andre ting en bruker til matlaging. Den hadde sikkert vært flott i hvit.

Lykke til med disse flotte skattane.;-)

Klem fra vivian

KATRINES INTERIØR sa...

Nydelig tunika du hadde kjøpt deg, du kledde den kjempegodt! Så fint! :)

Julie´s drømmehjørne sa...

Fine ting fra bruktbutikken. Du finner vel et bruksområde til det tenker jeg.
klem julie

mammalykkelig sa...

Det er jo noe av sjarmen med bruktfunn at man må tenke litt på bruken av de ;) den øverste så skikkelig fin ut og kan nok brukes til så mangt?!

Er enig i at grønnfargen var fin men at alt er enklere i hvitt. Har litt samme problemene med å bestemme meg her også, men enda er de får grønne tingene beholdt grønne. Vanskelig om man angrer...

:) Ann K

Perle sa...

Oj spennende å følge med på hva du skal bruke funnene dine til!!
tirsdagsklem