fredag 1. januar 2010

Totusenogti eller Tjueti??

Ein liten bildesamling frå siste kvelden i 2009. Vi tilbragte kvelden hos gode venna<3 og hadde det veldig koseleg!! Eit (forhåpentlegvis) siste julebilde frå stova og jula 2009. Jula vert ikkje rydda ut enno, eg praktiserar 20 dag jul, men begynner å planlegge og sanke inspirasjon til sein vinter og våren 2010. Her er stova sett frå spisestovedelen.
Har du ein farge du skal satse på i interiøret i år? Eg les at fargar som blå, grønn, natur og sjokkrosa er in. Eg var veldig rosa i fjor og føler litt for å satse på ein anna farge i år. Men ser ikkje for meg kva slags farge det skal vere.... inspirasjonen kjem nok etterkvart :o)Håper alle hadde ein kjempefin nyttårsfeiring, og er klar for å ta til på 2010 med friskt mot :)
Korleis uttaler du forresten 2010??

3 kommentarer:

Anna Lisa sa...

Godt nytt år!!!! Håpa 2010 blir eit fantastisk år!!!
Klem

Heidi sa...

Godt nytt år! Norsk Språkråd har vissnok "bestemt" at nyhetsopplesere skal si "Totusenogti". Det er jo like logisk med "Tjueti". Vi sa jo "Nittenosv", og etter 19 kommer 20...

Harald Søren Storaker sa...

Min ttt-oldefar levde på 17-hundretallet, oldefar på 18-hundretallet. Vi blei født på 19-hundretallet, dattera di blei vel født på 20-hundretallet og vil kanskje leve til 21-hundretallet. Det høres rart ut, men vi kan like godt venne oss til det først som sist.
"Totusenogti" er treigt. Tjueti er logisk, enkelt og greit.