lørdag 9. januar 2010

Hjerte i posten

Forrige veke vann eg ein give away hos Linda , og idag kom ein søt liten pakke i posten.
Dette nydelege tøy hjertet med eit skjønt vintage bilde og ei blonde på låg inne pakken.
Er jo perfekt for meg som elskar hjerter!!!
Har hengt det opp på hylla eg skreiv om i gårsdagens innlegg, og det kunne ikkje passa betre inn :o)
Tusen takk igjen Linda!!
Idag har eg skrudd ihop gardrobeskåpet til prinsessa, dvs delvis skrudd opp...har ikkje fått satt på dørene og hyllene. Eg hadde ikkje lyst sitte nede å skru so då bar min kjære alle delane opp i stova, og dermed må det jo berast oppsatt nedatt...lettare å bere før dørene kjem på plass, og so er det jo ditta at vi gravide ikkje skal løfte/bere då...so bli spennande å sjå kor lang tid det tar før det kjem ein sterk kar innom døra vi kan utnytte litt..
Eg har lovd mi søte lille at ho skal få vere oppe so lenge ho vil i kveld sia det er lørdag, og det har eg fått høyrt nokre gonger idag, hehe :o) Er no koseleg og, har jo tross alt bere annakvar veke.

God helg til alle :o)4 kommentarer:

salige lavendel sa...

Håperdere får en fin kveld sammen =)

Sivs hus sa...

Hei, Takk for hyggelig hilsen. Så nydelig hjerte du har fått. Koselig at din prinsesse er hos deg denne helgen - nyt det gode stundene. klem Siv

Linda sa...

Skal si det var lynpost ja!..sendte det i går!
Kjempefin hylle!
Fint at det falt i smak og at du fant en plass til det!

Nyt resten av helgen sammen prinsessa di!
Klemmer fra Linda

Mitt hvite hus sa...

Heisan :O=)
Tusen takk for hyggelig hilsen hos meg..
Valg av hunderase kan være vanskelig.. noen velger små raser forde de tror at de er enklere å håndtere.
Men det viktigste mener jeg er når man skal velge rase er å tenke hvilket formål man skal ha hunden til..skal det være en familie hund eller vil en bruke hunden til noe.. feks lydighetskonkuranse , agility, bruks...

Og det nadre viktige punketet mener jeg er å smale mest mulig info om den eller de rasene en ønsker.. snakke med oppdrettere...de som har rasen osv.

Min rase er en berner Sennen Hund..
en gansk stor rase...med mye pels. som krever en del pelsstell.. en ganske rolig rase... den krever turer hver dag.. spiser litt... lever ikke så altfor lenge... Kreft er no desverre det som en god del BS dør av.. det gjorde min Kira.. Hun ble ni år..
Natasha har HD... begynner å merke problemene med nå..
Selv om hun har vært frisk hele sitt 7 år lange liv så langt.

Alle raser krever å bli trent.. d atenker jeg på at det er en annen art og de kan ikke vite hva vi ønsker av de uten at vi har lært de det.. dette tenker jeg er en kjemepinnvestering det første leve året.. de skal sosialiseres, miljøtrenes...lære å bli håndtert ..lære seg alt vi vil at skla kunne ..som å gå pent i bånd , komme på innkalling...lære seg å hilse uten å hoppe osv..

Ja det er et stort ansvar å ha hund... men så utrolig kjekt på mange måter..
En må tenek at en tar på seg et ansvar for mange år.. Spøærsmål som hvems kal passe hunden når jeg skla på ferie og lignende spørsmål bør en tenke på.

Uff da dette ble langt... jeg jobber med hund ...og elkser hunder og brenner for at hundeholde skla bli positivt ... så jeg har mye på hjerter men gir meg her..

er det noe mer du lurer på så ta gjerne kontakt..

Håper du fikk svar på en del av dine spørsmål...

masse klemmer Kerstin