mandag 25. januar 2010

Dilla på vintage

Her er ser du det eg gjer på innimellom alt anna; skriv ut vintagebilder og limer på fyrstikkesker. Er jo so dekorativt, og ikkje minst superenkelt!!
Fyrstikk eskene mine er ikkje lenger gøymt vekk i ei skuffe på kjøkkenet, men ligg tilgjengeleg der dei trengst :) men obs om du har småbarn i hus....
Har også limt nokre bilder på hard papp og satt rundt omkring i huset. So viss du treng ein liten hobby som ikkje tar lang tid; dette er tingen for deg :)

No ska eg på opphørssalg på nesten den einaste interiør butikken som er her i byen :( snufs :( Kanskje drømmen min om å starte ein interiør butikk må settast ut i live snart....

6 kommentarer:

alvens kreative hjørne sa...

Hei :-)

Kjempefine fyrstikkesker du har laget :-)

Håper formen og svangerskapet går bra :-)

Ha en flott ny uke :-)

M sa...

Veldig søte!
Ha en fin dag, klem, M

salige lavendel sa...

Flott og kreativt! =)

Shus sa...

Hei du! Ja, eg fekk faktisk kassane hos min kjære bror. Dei har brukt dei i utstilling på blomabutikkane, og så fann eg dei på eit lager. Har to små og to store. men trur diverre det er tomt. Ellers skulle eg sendt med jakt og fiske storebroren min når han ein av 5-10 ganger i året reiser til Sunnfjord!! Eg like fyrstikkeskene dine. Ka tar du for å lage nåken til meg??

KATRINES INTERIØR sa...

Dette var bare kjempeflott, tusen takk for ideen, det skal jammen meg jeg også gjøre! :) Så enkelt, men så pent! Ha en fin kveld!

Ingunn sa...

Så fine da. Takk for tipset.

Spennende å se kontoret ditt. Jeg følger med :)

Klem Ingunn