fredag 4. desember 2009

Adventskalendar...endeleg på plass.

Først idag har eg hengt pakkane opp på adventskalendaren til prinsessa. Ho er hos pappaen denne veka so har ikkje stressa med det. Men vart ekstra julete her når den kom opp, er jo tross alt ein tradisjon :) Kalendaren har ho fått av Besta si.
Og som dåke ser er eg ikkje god på små pakkar, so her er det ganske mange store ting :) Måtte benke kalendaren opp til slutt for den hang på halv åtte :)
Og ikkje hugsar eg ka som er inni alle pakkane so vert like spennande for meg når ho kjem neste veke og skal opne ein for dagen :)
Idag har vi vore på ultralyd og sett den fine lille babyen vår-verdens finaste baby sjølsagt :) Stor stas for oss begge. Og godt få ein bekreftelse på at ting ser bra ut. Og at terminen vart framskynda med nesten ei veke var også heilt i orden :) :)
Her er eit ultralyd bilde av alien babyen vår :) Ein aktiv liten krabat :) 4 desember, og energien kjem snikande. Orkar meir, og begynner på 100 ting samtidig, men må kvile ganske ofte. Men sånn er det, har det ikkje travelt. (prøve eg innbille meg sjøl vertfall....)

Ynskjer alle ein fin desember dag :)

3 kommentarer:

Magny sa...

så rørende med ultralyd-bilde...
koselig kalender også...
klemmer og all lykke til fremover..

magny

Balke gård sa...

Gratulerer så mye, detv a rhyggelige nyheter! Så kjekt å få fremskyndet terminen,-herlig! Regner med du mener pappaen ikke pappaene:-)Hehe... God helg videre, klem, Marianne

Heidi sa...

Så koselig å se ultralydbildet! Lykke til i ventetiden.
Ikke så lett å holde seg bare til små kalendergaver, så det kan lett bli litt tungt. Og utrolig hvor fort vi glemmer hva vi har pakket inn :)