tirsdag 17. november 2009

Juledill

Idag orka eg ta fram litt hobbyting!!
Har kjøpt eit eske sett på Panduro eg har tenkt å dekorere på forskjellige måtar. Aldri gjordt dette før so det kan jo bli spennande :)

Her har eg tatt lim på lokket og limt silkepapir på. Men er redd eg har brukt feil lim :( Nåken som har forslag til bra lim å bruke til dette? Eg har brukt Panduro sin allround lim, men den viser igjennom silkepapiret.
Rundt boksen skal eg ha litt breie blonder. Men skal eg ha silkepapir der og?? Var ikkje tenkt til det, men kanskje det blir finast..?? På lokket har eg blandt anna tenkt å ha litt julenissar. Syns desse under var so søte, litt gammeldagse.
Er og på leit etter ein fin juletekst å lime på lokket.
Kanskje det vert julepresangar utav desse eskene...ei (forhåpentlegvis) fin eske med masse julegodter og litt anna stæsj oppi :) Nam!
Vi får sjå ka eg får utav det... :)
Eg elskar mandariner!! Har sikkert ete meir mandariner hittil i november enn eg har gjordt heile jula gjennom før om åra :) Dei er bere so gode!! :o)
Håpe alle har det bra :) Her er sola i ferd med å gå ned, har vore ein flott haustdag :)

9 kommentarer:

Home By Virginia sa...

Heisann :)

Mmmmm... Ja mandariner er super godt...!!! :D
Har også noe stasj fra Panduro som jeg tenkte å begynne med nå til helgen... :)

Ha en fortsatt fin uke...!!!

Klem fra Malin Virginia

Lise, Interiør og Inspirasjon sa...

Det hørtes ut som en superlur idè egentlig! Men har bestemt meg for hundre prosent hjemmelagd ;) Men, om det blir for mye kløn, så vet jeg at jeg bare kan ta meg en tur på Nille. Takk :)

Nydelige bilder av dattern din!! Blir sikkert flotte julekort :)

Lottas Himmelrom sa...

Åh så smart idèe:) Nå er det nattinatt her...Klem til deg

Kristin sa...

Hei
Kremmerhusene lager jeg selv ja. Litt forskjellig fremgangsmåte, noen har jeg mønster på, andre tar jeg bare et ark og ruller sammen til et kremmerhus :-)
Kopierer forskjellig mønster, noter, tekst osv.. limer på blonde og et bilde eller tekst. Ikke vanskelig ;-)
Lykke til
Kristin

Crinoline sa...

Hei og takk for støtten ang.gardinene.Jeg grubler også på å dekorere noen bokser etterhvert. Har ingen erfaring med lim til dette,men jeg tenkte på docopage.God helg.

Hespe sa...

Hei på deg!
Jeg ville brukt decopage lim, det bruker jeg mye når jeg lager esker i alle fall. Angående papirposene har jeg kjøpt de på Panduro.

Ja, da er jeg altså hjemme fra Københavnturen. Har hatt det helt topp. Gjennomføret København maraton i fin stil... ;o) Fikk dradd kortet noen ganger, og er kjempefornøgd med kjøpene mine!

Ønsker deg en flott helg!

Klem fra Hildegunn

Ida sa...

Åh, jeg blir bare i så godt humør av alle disse juleinnleggene :)

Herlig jente i innlegget under :-)

ha en fin helg! klem

Living LaVida sa...

Heihei!
Takk for hyggelig hilsen, og at du linker til giveawayen:)
Gratulerer sååå masse med baby i magen!!Utrolig koselig!:)Håper formen er bedre og at du kan nyte tiden fremover!Spennende tid for store og små:)
God helg!!

Balke gård sa...

Hei, så fint du likte ideen min, takk! Nydelig julekortbilder!!!! Og lykke til med juleverksted, jeg har også vært på Panduro,-kjekt! Klem, Marianne