onsdag 20. mai 2009

Stove og kjøkken

leilegheita vart vaska og rydda so flott til visning på mandag. og dermed vart det og bloggifiserbart :o)
...håpar i det lengste at vi klare holde det ryddigt framover...må sjå på desse bilda kvar gang vi begynner å skli ut med rotet :)

so her kjem eit bilderas frå stove og kjøkken, som er i eitt i denne leilegheita.
dette skapet lurer eg på å male kvitt.... gledar meg sånn til å få kvite veggar og lister!!
skapet til høgre her har eg og lyst å male kvitt, samme med sofabordet. og seier ikkje nei til ein kvit ektorp sofa heller :)

tv kroken er ganske trang, men det fungera fint det :)
skjenken og speilet her hadde jo og vore veldig fint i kvitt, men trur ikkje eg tørr male so dyre møblar...
min kjære meinar her er altfor fullt med ting som eg kjøper og kjøper...er vel egentleg eineg med han...får større plass i nye leilegheita...men klarer eg la vere kjøpe meir??? hmmm... :)

vi har vertfall trivst veldig godt i denne leilegheita, vert rart å flytte herifrå. men deileg å få sitt eige der ein kan styre på med fargar og bestemme alt sjølv :o) gleda oss til det!!!

minner om konkurransen min i innlegget under :) kjempekjekt om du vil delta :)

kl 14 idag begynnner eg arbeidshelga mi, skal jobbe kvar dag fram til mandag. litt kjedlig sidan min kjære har langfri, men sånn er det i dette yrket.
til alle som har langhelg: kos dåke masse!!!!
og til alle som skal jobbe i helga: du er ikkje åleine :o)

Klem :O)

6 kommentarer:

Unknown sa...

Hei :),
det er godt du skal og passe på lungepasientene... Jeg tror ikke jeg skjønte hvor satt ut man kan bli av lungebetennelse...er fortsatt ganske tung i pusten. Og hoster opp en del...gørr.
Hadde en optimistisk tanke om at jeg skulle ut og handle blomster i dag, og det gjorde jeg også (pelargonier, for det har jeg skjønt at bloggedamer har ;o), men jeg kaldsvettet i butikken og måtte sette meg med. Forsto at selvom jeg føler meg litt ok på sofanivå, så nytter ikke det å overføre til vanlig hverdagsliv...

De var så flinke på AHUS og jeg ble så godt tatt vare på, et stort smask!!! til alle dere som passer på oss!
God vakt og takk for koselig runde innom leiligheten deres! Klart det er endel nostalgi med å legge hjemmet ut for salg, men det er deilig med bedre plass. Vi har flyttet fra ganske stort hus til lite, så vi har en trang tv-krok nå, så kjenner meg igjen i det der. Men det fungerer.

klem fra Nanni

irina sa...

Æ så nesten ingenting jo.... men please ikke en hvit ektorp på deg å...Hele verden her inne har den...har en som ble kjøpt for 7 år siden....men hater den pga at hele verden har den.
Ikke lenge leve kreativiteten her i blogglandia.

Ha de sofaene du har !! Mye finnere enn ektorp !!

Goklem

Else´s Bod sa...

Grattis!!!! Du vann!!!
Nu hittar jag ju även till dig! Fantastisk blogg har du!!! Jag lägger till dig i min lista!!
Maila mig så jag vet vart jag ska skicka din vinst!
Trevlig helg!
Kram Lisa.
elsesbod@hotmail.com

M sa...

Heisan!
Så koselig du har det!!!
Jeg ønsket meg sånne kurvstoler lenge, men så arvet jeg et gammelt eikebord (fra min venninnes familie!).
Dermed blir de stolene helt feil til mitt bord. Jeg har ikke funnet de jeg vil ha (...eller dvs. de jeg ville ha kostet 3500 pr stk..så jeg må gi meg!)
Foreløbig har jeg svarte pinnestoler til, det er ikke så værst det heller, alle sier det er fint, men som interiørfreak så ser jeg helheten og kan nesten ikke vente med å få de rette i hus!
Det må være kjekt å flytte, selv om det er mye styr med det! Når møbler er på plass, og arbeid unnagjort, så kan du kooose deg glugg i hel med pynting!!!
Og loppeprosjekter!!!
Ha en strålende aften!
Klem fra meg

M sa...

Ps...gratulerer med gevinsten!

Anne Hilde sa...

du må for all del ikkje male den brune sjenken å speilet kvitt...mykje finare i brunt,ja ikkje nåke av dei andre møblane du har...