onsdag 27. mai 2009

KID og bruktbutikken

korg settet til Kid er ikkje lett gå forbi, dette kurvfatet vart med heim her om dagen. likeeins med desse sitteputene. skal ha dei på cafe settet mitt...når det bere sluttar å pøse ned med regn! foreløbig ligg dei til pynt under dette bordet i gangen. (vart visst litt uklåre bilder i dette innlegget). jammen ser det ikkje ut som eg har kjøpt meg ei blomsterpotte i korgserien til Kid og.. :)
pidestallen til venstre har sambuaren til søstra mi laga. ein tryllekunstnar med tre :)
syns desse ver kjempesøte og romantiske...har jo og kjøpt både teppet og væska i samme serien :) bruktbutikken er blitt ein av mine favoritt butikkar.

kjøpte med denne søte hjerte forma ein dag. det var i denne sjokolade kaka til min kjæres bursdag vart laga i. eg elskar jo hjerteformer so kunne ikkje la denne ligge igjen :) dette søte lille settet fann og veien ned i korga mi :) fort gjordt :) idag har eg rydda på hylla UNDER bordet. der har mange blad hopa seg opp. eg er nett ferdig med å klippe ut interiørbilder frå blada og limt dei inn i den nye interiørboka mi :)
her er det øs pøs regnvær idag. stod tidleg opp, kosa litt med prinsessa mi før eg køyrde ho i barnehagen. sjelden eg klarer å stå tidle opp på fridagane mine, men jammen er det litt deileg og :) føler eg har fått gjordt mykje, og dagen er nett begynt :)
Håpe alle har ein fin dag :)
HUSK KONKURRANSEN MIN :o)

8 kommentarer:

Monica sa...

det er mye fint på kid for tiden ja, åsså så kjekt med de rimelige prisene:) Jeg har også kjøpt de lekre putene i serien luna, de er så romantiske og søte!! har også kjøpt meg forkle i den samme serien:) her er det blitt sol og regn om en annen, men for tiden bryr jeg meg ike om været siden jeg bare leser. takk for skjønn kommentar på bloggen min:) klem monica

Guttemamma sa...

Akk,så mye fint! Sånn som vi shopper på kid hele gjengen, må de da snart gå tom...??

Heidi sa...

Tror jeg må komme meg til Kid før alt er utsolgt. Har sett så mye lekkert derfra på bloggene de siste ukene. Mye annet fint du har skaffet deg også :)

Keepurlife sa...

Hello there. . .
Nice post, please visit me back. . OK!!!

http://ballwell.blogspot.com/
http://keepurlife.blogspot.com/

thanx be for. . .

Alven sa...

Hei :-)

Var innom kid i dag selv...og de var utsolgt for de blomstrete putene desverre :-( heldig du som fikk tak i de! Er jo billigere å kjøpe enn å sy nå..men da får jeg sy ett par istede :-) Har putedilla som ida :-)
Men fikk kjøpt strandteppe og veske i samme serie da :-) Så litt heldig alikevel :-)

Fått deg mye annet fint også :-)

Ha en fin onsdags kveld :-)

Villa Kos og Kaos sa...

Kid maniac!!
Har sikret meg 10 av de putene jeg!!
Vi bloggere burde fått reklame-rabatt på kid snart..hi,hi!
Skjønne brukt-ting du har funnet også!
I Trondheim har også regnet øst ned i dag....men nå ser det ut som om det lysner, skal man tro på værmeldinga så blir det jo supert i hele landet i pinsa..tvi,tvi for det!
Klem fra meg!
Gunn-Cathrine

Solveig sa...

er ikke kid bra? jeg fikk hakeslipp av forrige katalog - de har jo faktisk tatt inn fine ting! i like:)

veldig flott kurvsett!!!

Anonym sa...

Hello! I simply wish to give a huge thumbs up for the nice info you
have got here on this post. I might be coming again to your weblog for more soon.


Feel free to visit my site; 微晶瓷隆鼻