søndag 19. april 2009

Rosa badekar

skal det vere eit rosa badekar???


syns det va fint eg, men eg er jo veldig glad i rosa og då :)
kanskje litt spesielt??

http://www.finn.no/finn/viewimage?finnkode=17045085&reference=5/170/450/85_-51060736.jpg

6 kommentarer:

May sa...

Takk for kommentar på bloggen vår! Du var den første:)

Fru Luna sa...

Not my cup of tea ;) Her går det bare i hvit for tiden, hehe :) Jeg anbefaler deg en tur innom KappAhl, men skynd deg for det blir fort fritt og de får ikke inn flere klær i kolleksjonen.
Ha en fin kveld!

Søt lykke sa...

Badet i kjellerleiligheten hos besteforeldrene mine ble pusset opp på 80-tallet i nettopp denne rosafargen! Flisene på badet var rosa, badekaret var rosa, doen var rosa og servantene var rosa, hihi. Jeg er også glad i rosa, men jeg kan love deg at hvitt er MYE bedre. Rosa blir liksom ikke rent når du vasker det og det syns ihvertfall jeg er ganske viktig på et bad.

Gulvflisene var forresten hvite - særdeles UPRAKTISK det også! Hihi!

Ha en fin kveld!

Hilsen Lene

Cathrine Aksnes sa...

herlig?? badekar.. litt shabby, romantisk.. men ikke heeeelt min greie likvel;);) så koselig med piknik med gode venner og vaffel. det vil jeg gjør en dag å.. :) håper på finere vår vær snart.. vært kaldt her de siste dagene..

Søt lykke sa...

Steinene måtte jeg bare ha, likte de kjempegodt - spesielt eplet!:)

Nei selv vi rosaelskere kan få for mye av det gode når det kommer til rosa badekar. Ble sittende å tenke på badet til besteforeldrene mine - på 80-tallet var det jo faktisk superhippt! Folk som kom på besøk sa bare "wow" og jeg tipper mormor stod der inne mang en gang og sprayet håret med Elnette:)

Tidene forandrer seg, og godt er det, hihi.

Klem fra L

Karna sa...

Nei takk....he,he...