lørdag 25. april 2009

Biltema-spray

eg har blitt frista av bloggarar og ei ivrig male- og spraye-venninne :o). begynte i dag med å spraye nokre potter eg har hengande inne i vinduet.
slik såg den ut før:

og slik ser den ut no:
eg har forelska meg i det kvite og valgte derfor denne kvite hobby sprayen frå biltema. første gang eg i heile tatt spraya noko. den første potta vart ikkje 100%, men nr 2 vart eg fornøgd med, so det var den som vart tatt bilde av :)
vert ikkje siste gangen eg kjem til å spraye ting som treng ei forandring. enkel og billeg måte å forandre på! har to potter til av samme sorten som skal få ein omgang med spray i morgon. anbefalast :) :)
håpe alle har ein koseleg lørdagskveld!!
KLEM

11 kommentarer:

Ida sa...

Så flott!!
Får ikke til dette med sprayen jeg - den bare renner av - noen triks??

Drøm sa...

Så flott det ble.. Har flere ting som trengs litt spray, så det tror jeg at jeg må prøve etterhvert.. Er det lurest å gjøre det utendørs kanskje?
Gratulerer med leilighet da! Det blir spennende!
Klem Julie

Villa von Krogh sa...

Aha! Det var lurt å spraye pottene. Har mange fra i fjor som ikke er like fine i år.
Spray med andre ord! Takk for at du løste det problemet for meg. :)

frøken olsens drømmer sa...

Det blir jo som et helt annet produkt..kjempe fint,gøy å fikse litt selv.. hehe lett å blibitt av bassillen at en vil sprøye både det ene og det andre
ggod søndag til deg fra meg ;))

Anonym sa...

Først & fremst: flott signatur du har fått deg!!

Blomsterpottene ble jo kjempefine, smart, den lakken skal jeg prøve ut også, takk for tipset!

Nyt dagen i solen med veninne så kan guttene kose seg med fotball, det er skyet over her i Oslo nå...

Men vi er deilig salige slitne av all sjøluften idag :)

Klem

Living laVida sa...

Så fine pottene ble! :) Tror jeg også må på spray-shopping på Biltema, har noen gjenstander som trenger å bli litt fjongere i fjørene! :)
Takk for forslag til badeluka mi! :)
Jeg kan ta bestilling på slike hester ja, prisen er 230+ porto 25 kr= 255 kr! Jeg syr gjerne, så bare kom med et lite vink om du er interessert :)

Mine øyeblikk sa...

Dette ble kjempefint,takk for tipset,dette tror jeg jeg må prøve,virker som dette er veldig enkelt og fort gjort.
ha en fortsatt fin søndagskveld:-)
Klem E

Søt lykke sa...

Så utrolig smart - tusen takk for tipset!:)

Har to stk store urner som jeg føler jeg betalte ganske mye for i fjor, og jeg ble så skuffa i år når de ikke har holdt seg gjennom vinteren (på tørt sted).

Hvor mange lag sprayet du?

Klem fra Lene

Crinoline sa...

Pottene ble kjempefine.Jeg har sprayet noen kurvmøbler,det gikk med mange flasker...

Snart mamma sa...

Hei!
Jeg er ny her i "bloggeverden" og da jeg kom over din fine blogg ble jeg så inspirert av dette tipset at jeg reiste rett til Biltema dagen etter og kjøpte spraymaling! Måtte ha 5 strøk maling på mine potter, men var veldig fort gjort. Jeg ble kjempefornøyd, så takk for tipset!

salige lavendel sa...

Jeg prøvde å spraye noen utepotter i fjor, men det skallet av i løpet av sommeren og så ganske tragisk ut. Håper lakken du sprayer med er bedre enn den jeg brukte! Jeg har begynt å blande vannbasert oljemaling (som brukes i kunstmaling, f.eks windsor & Newton) og tynne det med vann - så smører jeg det med en fille på pottene mine. Det gir en matt "fransk" og rustikk overflate.Man kan begynne med hvitt og lasere med lys grå i et tynt lag over. Bare et lite tips fra en som har fått fobi mot spraying...