torsdag 12. mars 2009

HELP.....anyone!?!

på nattevakt-igjen. og fortsatt ingen pc heime so får ikkje skrive blogg eller lagt ut bilder. det vil sei at det nye eg har kjøpt og det eg har laga får bloggast om ein anna gang.

MEN! til min store skuffelse ser eg at den store tre M`en eg var tenkt kjøpe frå Linneas Hage er utsolgt, er det nokon som veit kor andre plassar eg kan få kjøpt den?? er og på leit etter ein X og eit 2 tall. vert sooooo glad for tips!!! (eit stykke ned på sida mi har eg bilder av dei bokstavane eg vil ha).

sidan eg ikkje har fått tilbake pcn min brukar eg ledige stunder på nattevakt til å lese alle bloggane som eg har linkar til på sida mi. alltid like spennande sjå kva som skjer på interiørfronten rundt omkring, og ta til seg litt tips :o) idag har eg laga egg, slike som hespe viser i eine blogginnlegget sitt. det var kjempeenkelt, og dei vart skikkele fine. skal lage fleire slike!

på tide sjå til at pasientane har det bra :o)

snart helg er det og :o) tida går jammen fort!!

Ynskjer alle ei superfin veke og helg!!!

Nattevakts-klem :o)

10 kommentarer:

Størhuset sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Størhuset sa...

http://www.romantiskehjem.no/ Der har jeg kjøpt en sånn &, de er kjempestilige, mener de har andre også.Lobelia.no har også noen. Koselig blogg du har, kommer nok innom igjen!

Sivs hus sa...

Hei, Takk for hyggelig hilsen. Ha en fin torsdag. klem Siv

moa sa...

hei,hei...
en stund siden jeg har vært innom deg! Håper du har det fint! ja beklager at vi allerede har gått tom for M`en i butikken..av en merkelig grunn er det alltid M`ène som blir først utsolgt! Håper du finner en annen butikk som har den, lykke til!
moaklem

Hvitrose sa...

Hei:)
Tusen takk for koslig kommentar inne hos meg:)
fin blogg du har!!utrolig flott den bakgrunnen !!
Ønsker deg en superfin Fredag!

Klem:)

Mia, New Room Interior sa...

Ønsker deg en fin helg! Klem-Mia

Sivs hus sa...

Hei, Takk for hyggelig hilsen. God helgklem fra Siv

Mia, New Room Interior sa...

Ha en fin søndag! Takk for koselig hilsen, håper å kunne selge sånne vinduer i nettbutikken etterhvert, vi har endel av dem... Men de er så tunge, så blir nok dessverre bare for folk som kan hente her.. Klem

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Heihei Marny :) Nei, eg veit ikkje kor dei har slike, men kan ha augo oppe om eg ser nokre :) Ja, vi har vert litt innom Lobelia, men blir sikkert ei lita stund til neste gang, siden vi nesten nettopp har vert der. Men kan gi deg eit pip neste gang, så kan eg sikkert fikse det for deg :) Er jo innom førde av og til, sjølv om det ikkje er så ofte. Uansett er jo vi ofte i sogn, så om det er lenge før vi skal til førde, så går det jo kanskje an å levere det her og? Så kan jo du evt plukke det opp når du er heime? :) Uansett, kan sende deg eit pip når vi drar utover igjen :) Håper det går fint med deg :) Er sjølv uten pc, men klarer å sniklåne min kjære sin, eller mammas hehe :) Ha ei fin veke! Godklem

Cathrine Aksnes sa...

hei:) kan du sende meg navn og adresse på en sms tror du:) så skal jeg få premien din avgårde. gratulerer:)

klem fra meg (95-99-92-64)