tirsdag 10. februar 2009

Stemmelaus og tv laus

eg har nesten ikkje stemme, den forsvann igår. so idag har eg gått rundt på jobb og gjentatt med sjølv for gamle tunghøyrde damer og menn :o) ikkje lett for dei med normal hørsel å forstå meg heller so kan vel ikkje klandre dei gamle :) hadde kansje hjelpt om eg klara la vere tyte so mykje slik at stemma snart kom att, men det er neimen ikkje lett :)


på søndag slutta plutseleg parabolen å virke. og ikkje får vi den til å virke igjen heller. gjekk glipp av finalen i ungkarskvinnen i går..buhuu :( og går glipp av frustrerte fruer ikveld..dobbel buhuu :( :( canal digital skal sende meg ny strømkabel for dei meinte det va den som var øydelagt, og det skulle ta ei veke!! åumaigad tenkte eg då!! spørs om eg ikkje kjem til å kjøpe meg ein før den rekk å komme dalande ned i posten.

får nytte den tv lause tida til konstruktive ting :)favorittblomsten min blandt avskårne blomster. Kala, eller Calla som den eigentleg heiter. syns den er så lekker og elegant. derav blognavnet mitt og :o) bilde til høgre er eit bilde eg kjøpte på ferie i sverige i fjor sommar, av ein kala. måtte bere ha det med heimatte :) bilde som heng på veggen nederst har eg bytt ut med ei stort brundt speil, forandring fryder :) dette bilde heng over senga no.

håpe alle har ein fin tirsdag!! og kos dåke med frusterte fruer, dåke som får sjå det :o( nesten so eg blir ei frustrert frue sjøl!

6 kommentarer:

Memories sa...

Har mista tv'en her og..eller jeg har mista lyden og det er uklart bilde. Så igår så jeg ungkarskvinnen UTEN lyd, det var nedtur...:(
Å idag er det da damene dro og frustrerte fruer. Hva skal jeg gjøre!?
hehe rart hvor avhengige man blir av den tv'en.
Enig kala er en nydelig blomst, en favoritt:)
Ha en fin kveld!

Carpe Diem sa...

TAkk for koseleg kommentar inne hos meg:)
Uff, stakkars deg da, både stemmelaus og tv laus... og så på ein tirsdag da....
Du får gå på besøk til ein god nabo i kveld, hi hi.

HA ei flott (og tv-fri) veke:)

Sivs hus sa...

Hei, Kanskje du kan se på tv på pc? Eller gjør noe koselig. Vakker blomst gir god energi. Klem Siv

Carpe Diem sa...

Hei igjen:)
HAr ikkje noko oppskrift på heklinga, har ei venninne som sat tolmodig ved mi side for å lære meg det. Eg har prøvd å sjå på nokre oppskrifter, og skal eg vere heilt ærleg, er det heilt gresk for meg, knis.
Så det luraste er å lære det av nokon trur eg.

Ha ei flott veke:)

sortekatt sa...

Tusen takk for gode tips ang.bildeplassering på bloggen..
Har ikke sett på det enda,men skal bli fint å få orden i rekkene,hehe
Tusen takk!
Klem Mona.

Marias skriblerier sa...

Hei! Tusen takk for koselige kommentarer på bloggen min! Ønsker deg en fiiiin helg!