lørdag 7. februar 2009

krukker, duk og appelsiner


kjøpte meg nye krukker til å ha på kjøkkenet igår. har leita ei stund etter det uten å finne nåken som eg verkeleg lika. so når eg såg desse bere måtte eg ha dei!! ganske fornøgd!!! :o)
det eg falt mest for var orda som står inni høna, fine ord.har og kjøpt meg ein ny duk på Tingeling, den interiørbutikken som har opphøyrssalg. dukar er ein ting eg vert fort lei av, so der er det alltid kjekt med nye. grønt er ein vårfarge so fann ut det var på tide ta den fram no :)har funne fram ei grøn potte til sant pauliaen eg kjøpte forrige veke. deileg at det begynner å vårast!!! .....sjøl om det er ganske mykje snø ute..og sol!!!!


no sit eg og bloggar og et appelsin. treng c-vitamin. er småforkjøla. måtte vere heime frå jobb idag. :o( føler meg litt betre enn i går kveld, då var det pyton å vere på jobb. då er det best ta litt fri, pleie kroppen og komme fort tilbake til hektene att. er kanskje litt ekstra redd for å få tilbakefall av ms`n viss eg ikkje tek det roleg når kroppen ikkje er i form.Håper alle der ute har ei triveleg helg. nyt den. veka kjem fort nok tilbake.

Klem :o)

6 kommentarer:

Sivs hus sa...

Hei, Herlige bilder du har tatt og gratulerer med knalltøffe krukker. De likte jeg og. God morsdag fra Siv

Anonym sa...

kor du kjøpte krukkene??? stilige

Anitas hus sa...

Så stilige krukker! Vårlige og fine bilder. Ja, jeg lengter veeeeldig til våren akkurat nå, men den kan vi nok se laaaangt etter. Her er det så utrolig mye snø og sola og varmegrader har jeg helt glemt hva er for noe. Men imorgen er det meldt fint vær og det skal bli godt med litt sol og ikke bare snøvær:)

Tusen takk for oppmuntrende hilsen på bloggen min. Har bestemt meg for å la den stå og heller blogge i mitt tempo;)
Ha en fortsatt fin helg!
Klem:O)

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

dei har eg kjøpt hos Astrid blomster :)

Anonym sa...

hmmm få ho astrid blomster opp her:)

Stine sa...

Vi har akkurat den samme glasskåla hjemme :)