fredag 23. januar 2009

Tingeling

det er helg, eg har fri, og det er deileg. skal kose oss heime, meg, min kjære og min lille prinsesse. imåra kveld skal eg mest truleg på mamma mia fest. 70 og 80 talls party med antrekk deretter og mamma mia singstar, og taco. trur det bli kjempekjekt!! :)
ikveld er eg og A heime åleine. J er på fotballtrening. kallar meg fotball-enke :) kosar meg likevel. A ser barne-tv no, eg bloggar og slappar av. tent lys i krikar og krokar.

salg er supert. litt trist når det er pga at ein interiørbutikk som skal legge ned, pga lite salg :( derav hovudoverskrifta: butikken heiter Tingeling. den ligg i ein del av byen som er fråflytta mtp butikkar, og det er ikkje lett overleve der, sjøl om det er ein koseleg plass med små butikkar, istadenfor stor handelshus som er andre plassar i byen. kanskje den hadde overlevd dersom den hadde flytta til eit av handelshusa?? ingen som veit, og det får vi heller ikkje vite.
men når det so er at det er salg er det jo sjølvsagt at eg må innom der. og det har eg vore. kjøpte meg litt ting og tang der. og litt julepynt som er lagt ilag med resten av juletinga, men litt anna og, som er tatt bilder av og visast under :)
mykje anna der eg har lyst på so skal ikkje sjå vekk frå at det vert fleire turar innom, før den legg ned for godt i slutten av januar....snufs.... :(kjøpte meg also ei krone som eg har sett på lysfatet. nokre kuler av stoff, i grønt og kvite med roser på, og ein serviett holdar. ganske fornøgd :)

håpe alle sammen får ein fin fredag og ei koseleg helg :)

Klem :) :) :)

6 kommentarer:

NIB sa...

hei hei! vi oppdaterer nib, men ser at bloggen din heter noe annet enn du har oppgitt til oss. det er allerede en nib-blogger som heter 'min verden':)

kommer du tilbake til oss, med oppdatert info?

ha en super helg, og velkommen til oss!!

Anonym sa...

Kjempekoselig å lese bloggen din:-)

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

takk for det anonym...men kem er du???? :)

Anonym sa...

He he nå kan du lure.....neida,har gått i kullet ditt på sykepleien,Eli heter jeg(facebook)lurer litt på å lage meg en blogg selv,ser så artig ut.
Ha en fin helg:-)

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

åååå so artig :) må skrive navnet ditt neste gang :) og bere kommenter i vei, då bli eg glad :)
start din eigen blogg, det er veldig kjekt :)

NIB sa...

du hadde oppgitt marny alice som bloggnavn, derfor vi lurte:)

når det gjelder bloggnavn tar vi ikke opp nye medlemmer med et navn som er identisk til et medlem som allerede er registrert. det er for å unngå konflikter bloggerne imellom.

du er hjertelig velkommen, med et annet navn:):)