tirsdag 20. januar 2009

Amaryllis


Amaryllisen eg kjøpte i begynnelsen av desember blomstrar for andre gang no. den er so fin :)

sto tidleg opp idag, til tross for at eg har fri. A har fri frå barnehagen. ho har vore til tannlegen. ho var superflink, gapa med eingang ho kom inn døra hos tannlegen :) men jammen har ho ikkje eit hol i bakerste jækselen..vi skal tilbake og ordne det i februar. ho fekk med seg ein tannkost og ein lita tannkremtube heimatte, og so fekk ho fekk velge seg ein premie-det vart ei lita form ein legg på ark og tegnar inni, ein liten gris. so no sit ho og tegnar og syng, mens eg drikk te, ser god morgen norge og bloggar.

min kjære er så flink å kjøpe søte små ting....for ei stund sia fekk eg denne boka. har ikkje funne nåken fin plass den til den før i forgårs, no står den på peishylla mellom to blomster og med lys ved sia av. søte små ting fortjener ein fin plass.


skal bere kose oss heime idag, meg og A. J er på jobb. vi reiser kanskje og badar etterpå. det likar A so godt :)

ha ein fin tirsdag alle sammen :)

7 kommentarer:

Bo med Lena sa...

Hei.

Nå har jeg gått inn og sjekket (hvis du klikker på linken som ligger i mailen og trykker på den blå linken du kommer inn på som heter kollinummer kan du følge den) og der ser jeg at den ble sendt fra meg den 13.01 men at den har blitt feilsendt og at den nå er videresendt til rett postkontor.

Uff så kjedelig når sånt skjer. Posten pleier å være veldig effektive men innimellom hender det desverre at de sorterer feil og det ser ut som om det har skjedd i ditt tilfelle. Håper den kommer fort til deg nå som den er videresendt.

Følg linken så ser du når den kommer fram og da kan du hente den før du får hentelapp i posten:)

Beklager dette! Håper du blir fornøyd med pakken når den kommer da:)

Hilsen Lena

Carpe Diem sa...

Tusen takk for koseleg kommentar i bloggen min:)
Du må verkeleg ha grøne fingrar, her dauar blomstrane nesten før eg får dei innanfor døra....

Flink snuppe da, som gapte så fint hjå tannlegen:)

Ha ein fin kveld.

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Hehe, eg drømmer om hus :) ikkje noko anna enn det :) ein vakker dag, kanskje.. :) Vi får sjå. Kjøpte oss nettopp leiligheit her i Bergen for 6 mnd siden :) Så fin amaryllisen din er :) Ha ein herlig kveld! Godklem :)

My home is my Castle sa...

Hei :)
Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg :)
Alltid like kos når nye finner veien hjem til meg :)
Du har en flott blogg og eg kommer snart tilbake ;)

Klem,Kari

Sivs hus sa...

Hei,
Takk for hyggelig hilsen. Vakre bilder du har. Har lagt deg inn på min bloggliste i dag. Ha en fin onsdag! Klem Siv

Alven sa...

Hei :-)

Tusen takk for koselig hilsen på siden min :-) Amaryllis er nydelig! Har mine enda jeg også og de blomstrer på annen gang :-) Har i hvite jeg da :-) Har du noen tips om hva man gjør med stilken som er ferdigblomstret?

Ha en fin dag :-)

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Ja, har ein amaryllis ståande her og. :) Min mann fekk den til jul fra jobben, så den har blomstra lenge no :) Nydelig fin :) Ha ei herlig veke :) Godklem