tirsdag 7. oktober 2008

LEI!!!

....av å vere sjuk!! ingenting nytt sia sist. eg e stort sett ferdig med å vere kvalm, men no er eg forkjøla. skikkele lei av å vere heime, lei av å ligge på sofaen, lei av å ikkje få i meg mat osv. det nye er at eg lure på om eg ha fått virus på balansenerva??? ikkje at eg veit so mykje om det men.. svimmel, ser dobbelt når begge auge er opne, so har helst høgre auge lukka, ser relativt normalt til venstre men to av alt til høgre. vert litt rart skrive på pc for ser ikkje bokstavane til høgre på tastaturet. jaja..det går vel over det og.

ha no bestilt fly billettar til bodø no, og det er jo bra. vert kjekt reise i dåp, sjå vesle ariel og anne hilde og rune att.

orka ikkje skrive meir no, det er slitsomt!!!

ciao!!!

10 kommentarer:

Anonym sa...

men til lege skal vi ikke...jeg ringer imorgen. suss

Anonym sa...

når eg e sjuk nok fer eg t lege. viss eg ikkje ser betre imåra ringe eg.

Anonym sa...

ta vare på deg sjøl Marny, vi treng deg. Høyres ikkje ut som virus på balansenerven, men det kan vel variere frå person til person, men lov meg at du fer til lege om du ikkje blir bedre til i morg.
Har to gullongar her. vi ser på gravemaskina som snur opp ned på hagen og har laga plass for trampoline. vi gledar oss til våren for då er den på plass. då får nok besta ofte besøk. Godt du har Bodø tur å sjå fram til:)Klem

Anonym sa...

ha vore til legen idag, han henvise meg til poliklinikk på sjukehuset. håpe eg kjem til imåra eller fredag. nevrolog eller auge lege. håpe dei finn ut ka det er! va opp på jobb med sjukmeldinga før i kveld og merka at eg hadde lyst tilbake-pyton å vere sjuk!!
bli kjekt å reise til bodø-viss eg får lov av legane :o/
anine hadde elska trampoline, so det vert nok eit sjakktrekk hos dine barnebarn og :oD

Anonym sa...

må få høyre nokre ord om korleis det går. Goood bedring:)

Anonym sa...

nevrolog i dag, MR imåra, ny time hos nevrolog etterpå. evt til augelege. so får vi sjå. sit no her med lapp på auge. nevrologen kunne ikkje sei nåke som helst. håpe det er forbigåande... ingenting gale med resten av meg vertfall :o)

Anonym sa...

skriv navn!!

Anonym sa...

Gratulerer med ny blogg.

Håper du snart blir frisk som en fisk.

Anonym sa...

Takk :) det håpar eg og...

Anonym sa...

Hiya! I simply would like to give a huge thumbs up for the good information you may have right here on this post.

I will likely be coming again to your blog for extra
soon.

My site: 抽脂